![]() |
Farkındalık Grupları Kuruluyor (İstanbul) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Farkındalık Grupları Kuruluyor (İstanbul)Farkındalıktan önce; "İçimde bir sıkıntı var ama sebebini bilmiyorum" Farkındalıktan sonra; "İçimde bir huzur var ama sebebini bilmiyorum" Grup derslerinde mümkün olduğu kadar geçmişi silme kişiye özel olarak herkesin bireysel sorunlarına değinilerek gerçekleştirilecektir ![]() ![]() -istemediği sürece üzülmeyecek -istemediği sürece kötü şeyleri hatırlamayacak -istemediği sürece geçmişi hatırlamayacak -gereksiz yere zihnini kullanmayacak -istemediği sürece sevmeyecek, bağlanmayacak -istemediği sürece kızmayacak ve sinirlenmeyecektir ![]() ikinci bölümde ise kuantum ile -istediği hayatı yaşayacak -istediği başarılara ulaşacak -kuant yollarını belirleyecek -teslimiyeti tamamlayacaktır ![]() Farkındalık eğitiminin amacı 4 büyük zafiyetten kurtulmaktır ![]() 1) Yorum Yapmak 2) Yargılamak (önyargı) 3) Kendinden bahsetmek (sevgilinden ailenden bahsetmek) 4) Sorulmadan konuşmak Buluşmamızda ve mesajlarda bir çok arkadaşımız farkındalık eğitimi almak istediğini belirttiler ![]() Grup terapi ve bireysel olarak ilgileneceğimiz bir farkındalık grubu oluşturuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir seans ücretini 50 tl olarak belirledik ![]() ![]() ![]() ![]() Bireysel olarak bir seans 200 tl dir ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca katılımcılar ile msn üzerinden de eğitim boyunca görüşülecektir ![]() ![]() Katılmak isteyenler bilgilerini lütfen özel mesaj atsın ![]() Fiyatlar sizlerin teşekkürleri ve sevgileri karşısında düşük tutulmuştur ![]() ![]() ![]() İyi forumlar ![]() |
![]() |
![]() |
|