Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
farkındalık, grupları, istanbul, kuruluyor

Farkındalık Grupları Kuruluyor (İstanbul)

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Farkındalık Grupları Kuruluyor (İstanbul)

Farkındalıktan önce;

"İçimde bir sıkıntı var ama sebebini bilmiyorum"

Farkındalıktan sonra;

"İçimde bir huzur var ama sebebini bilmiyorum"

Grup derslerinde mümkün olduğu kadar geçmişi silme kişiye özel olarak herkesin bireysel sorunlarına değinilerek gerçekleştirilecektir Farkındalık ve Kuantum yaşam eğitimi birlikte verilecektir 5 haftalık periyodun sonunda katılımcı ;

-istemediği sürece üzülmeyecek

-istemediği sürece kötü şeyleri hatırlamayacak

-istemediği sürece geçmişi hatırlamayacak

-gereksiz yere zihnini kullanmayacak

-istemediği sürece sevmeyecek, bağlanmayacak

-istemediği sürece kızmayacak ve sinirlenmeyecektir

ikinci bölümde ise kuantum ile

-istediği hayatı yaşayacak

-istediği başarılara ulaşacak

-kuant yollarını belirleyecek

-teslimiyeti tamamlayacaktır

Farkındalık eğitiminin amacı 4 büyük zafiyetten kurtulmaktır

1) Yorum Yapmak

2) Yargılamak (önyargı)

3) Kendinden bahsetmek (sevgilinden ailenden bahsetmek)

4) Sorulmadan konuşmak

Buluşmamızda ve mesajlarda bir çok arkadaşımız farkındalık eğitimi almak istediğini belirttiler

Grup terapi ve bireysel olarak ilgileneceğimiz bir farkındalık grubu oluşturuyoruz Haftada bir gün tahmini olarak 5 hafta sürecek Haftanın ortaklaşa kararlaştıracağımız bir günü buluşup eğitimler verilecek bir gurup 6 ya da 7 kişiden oluşacak Şu anda tamamlanmış gruplar var yeni açılanlar var

Bir seans ücretini 50 tl olarak belirledik 5 haftalık eğitim 250 tl olarak belirlendi Bu fiyat grup dersleri için geçerlidir Bir seans 3-4 saat sürmektedir

Bireysel olarak bir seans 200 tl dir Bireysel koçluk eğitimde 4 seans da eğitim tamamlanıyor Bir seans yaklaşık 4-5 saat sürmektedir Yani 800 tl

Ayrıca katılımcılar ile msn üzerinden de eğitim boyunca görüşülecektir Ve eğitimlere internet üzerinden de devam edilecektir

Katılmak isteyenler bilgilerini lütfen özel mesaj atsın

Fiyatlar sizlerin teşekkürleri ve sevgileri karşısında düşük tutulmuştur Farkında bir toplum oluşturmak dileğiyle

İyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com