Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
değişenler, farkındalık, hayatı, ile

Farkındalık İle Hayatı Değişenler

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu bölümü yazılarımızı okuyup değişimler yaşan içten ve samimi dostlarımız için açıyorum Lütfen ciddi ve samimi şekilde yazalım İmla kurallarına dikkat edelim Çok kısa olmasın

Bir harf bile öğrendiyseniz benden bir katkım olduysa lütfen bunu burada paylaşın Bu bana yapabileceğiniz en büyük iyilik olacaktır

Bu bölümde yazdıklarınızı kitabıma koyacağım

Epsilon Yayınevi ile anlaştık Kitabımızın biraz daha kalın olması gerektiğini düşünüyorlar Bu sebeplede bu başlığı açtım Sonuna farkındalık ile hayatı değişenler bölümü koyacağız ve isim vermeden fikirlerinizi yazacağız Sizde bu oluşumda yer almak istiyorsanız lütfen yazınızı gönderin

Huzur ve sevgiyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlk olarak size emekleriniz için teşekkür ediyorum

Farkındalığı bilmeden önce neydi benim halim =) Meğer görmüyormuşum önümü Kendi kendimi tatmin etmek için egomu kuvvetlendirmek için elimden geleni yapıyordum Bilmiyordum Şuanı bilmiyordum Ya 1 saniye öncesi vardı benim için ya sonrası Meğer zaman bile yokmuş Sadece şu an varmış Bilmiyordum Farkındalığı uygularken gitgide hafifliyorum Uçana kadarda hafifliceğim

Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Farkındalık çalışmaya başlayalı 5 ay oluyor Hayatı fark edip kendimi saçma durumlardan kurtarmak güzel bir duygu Farkındalığın farkına varmadan önce yaptıklarımın ne kadar çocuksu ve saçma olduğunu inanın düşünmek bile istemiyorum Bahçeye çıktığınızda herşeyin nefes aldığını herşeyin yaşadığını ve en önemlisi hepsinin içinde yaşadığımızı fark etmek , hissetmek, izlemek,hayatın getirdiklerinin farkına varıp karşılık vermek , gülümsemek ve gülümseyince herşeyi değiştirebileceğini görmek gerçekten çok güzel bir silah diyebiliriz ,her olumsuzluğa karşı
Kaçırdıklarımızın ve kaçırdıklarımızı fark ettiğimiz an kazandıklarımızın değeri belkide bize başka düşüncelerin kapılarını aralıyor
Farkındalıkla değişen ve büyüyen hayatımın içerisinde büyüyüp olgunlaşırken bunu bana öğreten ve kazandıran herkese ve herşeye teşekkür ediyorum
Sevgilerimle =)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Öncelikle farkındalıkla tanışmamı sağlayan Oğuzhan abi'ye sonsuz teşekkürler

İnsan neden rekabet içinde?

Neden bu dünyada yarış içindeyiz?

Neden daha azıyla yetinemiyoruz?

Neden en mükemmeli ben olmalıyım fikriyle hareket ediyoruz?

İnsan oğlu mükemmelmiki bu amaç uğruna koşuyoruz?

Ben farkındalığa sahip olduğumdan beri benim için artık önemsiz fakat sizler için muamma soruların cevabına ulaştım

Dünyanın farkına vardım

Sizde gelin bizlerin arasına katılınÇünkü hayatınızda unutamayacağınız bir dönüm noktası başlayacak

sevgilerimle

(Oğuzhan abi kitabında yayınlarsın diye bu şekil yazdımne bildiğim varsa döktüm umarım beğenirsiniz)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Farkındalıkla hayatımı neredeyse tamamen olumlu yönde değiştirdim Düşüncelerin nerden geldiğini bile bilmek bence insanın hayatını etkiler Farkındalığı bilmeden önce bazı sözler anlamsız gelirdi Ama şimdi o sözlerin değerini daha iyi anlıyorum Artık kendimi daha dingin hissediyorum ve bazı şeyleri daha kolay kavrıyorum Farkındalığın insanı tamamen olumlu yönde değiştireceğine inanıyorum
Teşekkürler wishdropper

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Henüz 20 gündür sitenizi biliyorum ilk gün " farkındalık " başlığını okuduktan sonra ki heyecanımı hiç kaybetmedim dedikleriniz olmasaydı ben hala o depresif, kızgın, üzgün kişi olucaktım şu an anda kalmanın ne demek olduğunu sıfır düşünce ile yaşanabildiğini biliyorum ve çok mutluyum henüz merkezlenme şansına erişemedim ama 3 çakram bunun yakın olduğunun sinyallerini veriyor sonuç olarak 20 gün önce ki halimle şu an ki halim arasında dağlar kadar fark var artık ben birşeylerin farkındayım ve ne yapabildiysem sizin sayenizde yazdıklarınız sayesinde oldu

Çok teşekkürler wishdropper

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-21-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

" İntihar etmekle şehit olmak arasındaki tek fark gazetede manşet olmaktır" demiş Chuck Palahniuk
Mesele farkedilmek yani Günümüzde çoğu insan gibi bende maalesef ki reflekse dayalı bir hayat yaşıyordum Şimdi susayınca içtiğim su bile keyif veriyor Bu daha başlangıç seviyesi olmasına rağmen hayat daha keyifli hale geldi Aldığım nefesi , hayatımı hissedebiliyorum artık
Teşekkürler Oğuzhan Korkmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com