Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astrale, çıkış, garantisi, korku, sayesinde, yok

Korku Sayesinde Astrale Çıkış Garantisi Yok

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Korku Sayesinde Astrale Çıkış Garantisi Yok

Öncelikle iyi forumlar

Arkadaşlar ben korkum yüzünden son bir yıldır istem dışı astrale çıkıyorum

Nasıl mı oluyor ?; Balkonumuzdaki kombi her gece saat 03:00 da patlıyor, poff diye bir ses çıkarıyor

Korkuyla irkilerek astrale çıkmamı sağlıyor bu gün bu forumda gezdim ve tekniklere baktım

Hepsi bilinciniz yerindeyken yapılması gerekiyor fakat bu yöntem öyle değil

Aşırı basit ve yüksek ihtimalli bir yöntem "UNUTMAYIN Kİ YÖNTEMLERE %90, %80, %70 YADA GARANTİLİ" diye bir kural koyamazsınız

Her insana göre değişir ama bu yöntem bu forumdaki bir çok insanın işine yarayacaktır

Artık başlayabiliriz ihtiyacımız olan şeyler 1 adet bilgisayar, Windows Media Player, Alarm Clock

ve korkmanız için bir waw ses efekti(Patlama olabilir)

"Windows Media Player"ı açıyoruz ilk önce slow müzikleri sıralıyoruz 4-5 tane kadar toplam süreleri 15-20 dakika olsun ve tekrarlama kapalı olsun

Sonra "Alarm Clock"ı açıyoruz ve şarkıların bitişinden 2 dakika sonrasına alarm kuruyoruz

Alarmı kurduktan sonrada patlama ses efektini alarmın çalma sesi olarak atıyoruz

Sonrasında yatağımıza geçip slow müzikleri dinleyip gevşiyoruz uyku moduna giriyoruz

Müziklerin bitimine doğru sızıyorsunuz ve patlama meydana gelince korkup yerinizden sıçrıyorsunuz

Arkanıza birde bakıyorsunuz ki bedeniniz hala yatakta

YARDIMIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA

Alarm Clock: http://wwwcom/-32081phtml bu linkten indirebilirsiniz

Bilgisayarımda deep freeze olduğu için patlama ses efektim silindi link veremiyorum kusura bakmayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com