![]() |
Korku Sayesinde Astrale Çıkış Garantisi Yok |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korku Sayesinde Astrale Çıkış Garantisi YokÖncelikle iyi forumlar ![]() Arkadaşlar ben korkum yüzünden son bir yıldır istem dışı astrale çıkıyorum ![]() Nasıl mı oluyor ?; Balkonumuzdaki kombi her gece saat 03:00 da patlıyor, poff diye bir ses çıkarıyor ![]() Korkuyla irkilerek astrale çıkmamı sağlıyor bu gün bu forumda gezdim ve tekniklere baktım ![]() Hepsi bilinciniz yerindeyken yapılması gerekiyor fakat bu yöntem öyle değil ![]() Aşırı basit ve yüksek ihtimalli bir yöntem ![]() ![]() Her insana göre değişir ama bu yöntem bu forumdaki bir çok insanın işine yarayacaktır ![]() Artık başlayabiliriz ihtiyacımız olan şeyler 1 adet bilgisayar, Windows Media Player, Alarm Clock ve korkmanız için bir waw ses efekti(Patlama olabilir) "Windows Media Player"ı açıyoruz ilk önce slow müzikleri sıralıyoruz 4-5 tane kadar toplam süreleri 15-20 dakika olsun ve tekrarlama kapalı olsun ![]() Sonra "Alarm Clock"ı açıyoruz ve şarkıların bitişinden 2 dakika sonrasına alarm kuruyoruz ![]() Alarmı kurduktan sonrada patlama ses efektini alarmın çalma sesi olarak atıyoruz ![]() Sonrasında yatağımıza geçip slow müzikleri dinleyip gevşiyoruz uyku moduna giriyoruz ![]() Müziklerin bitimine doğru sızıyorsunuz ve patlama meydana gelince korkup yerinizden sıçrıyorsunuz ![]() Arkanıza birde bakıyorsunuz ki bedeniniz hala yatakta ![]() YARDIMIM DOKUNDUYSA NE MUTLU BANA ![]() ![]() ![]() Alarm Clock: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayarımda deep freeze olduğu için patlama ses efektim silindi link veremiyorum kusura bakmayın ![]() |
![]() |
![]() |
|