|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşlara, diyen, kimse, olmuyor, verebilcek, yaptıysam, yokmu, öneri |
![]() |
Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?Arkadaşlar bende bir çok arkadaş gibi astral seyehat gerçeğine merak sardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?astral projeksiyon yapmak için deneme yapmamalısın , astral projeksiyon umrunda bile olmamalı , bu düşünceyi kafandan atmalısın , ayrıca her gün 8 - 9 saat denemene gerek yok , böyle yaparak kendini yorarsın sadece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben astral projeksiyonu normal olarak yapamadım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?birde bir korkum var okudugum bazı kaynaklarda gece ve sabah 5-6 cıvarı yazıyor gece vaktim çok gece denediğim zaman çıkış gerçekleştiğinde etraf karanlık olabilceğinden çok çekiniyorum bu şekilde korkudan bedene geri dönerim ilk çıkışımda 10 15 saniye kadar korkuyu yenene kadar etrafı gözlemlemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?anladığım kadarıyla forumdaki yazıları okumamışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah kalkıyorsun yorganı üstünden kaldırıyorsun , mumya gibi uzanıp bekliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?TheFurjean Nickli Üyeden Alıntı anladığım kadarıyla forumdaki yazıları okumamışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabah kalkıyorsun yorganı üstünden kaldırıyorsun , mumya gibi uzanıp bekliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşim inan yazdıklarına benzer tonlarca yazı yazıyor ama bana yardımcı olup özellikle şunlar şunları yap dersen yani olayı tam anlamıyla kavrayamadım bazı yazılar okudum direk daldım mevzuya ben bu forumda sadece bana değil herkeze lazım olabilicek bir ton bilgi var yanlız ben okuduğum zaman mantığını tam olarak kavrayamadım aslında çok basit bir olay bende farkındayım ama bana birisinin bak arkadaş bu olayı şöyle şöyle şöyle şöyle yapıcan demesi lazım umarım anlattım sadece kendim için değil belki aynı sorunları yaşayan tonlarca arkadaş vardır verilen cevapları sabırsızlıkla belkiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ne Yaptıysam Olmuyor Diyen Arkadaşlara Öneri Verebilcek Kimse Yokmu ?sen böyle diyorsun ; ama baştan hata yapmışsın 8 - 9 saat deniyorum , gece deniyorum diyorsun ![]() ![]() her deneyişimde biraz daha yaklaşıyorum ,şu aşamaya kadar geldim , her gün yeni şeyler öğreniyorum , kesin başaracağım ![]() ![]() diğer kaynaklara dikkat ettiysen , hepsi aynı ağızdan anlatıyor astral projeksiyonu ![]() ![]() ![]() ayrıca bu işin iki püf noktasını baştan kaçırmışsın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|