|  | Hristiyan Duaları |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Hristiyan DualarıSabah Duası Uyandıktan Sonra Her Kimse Geçirdiği Gece İçin Tanrı'ya Teşekkür Ederken Ve O'na Bütün Gününü, İşini, Sorumluluklarını, Neşelerini, Acılarını Sunarken Gününü Kutsallaştırmış Olur   Tanrım, Sana Tapar Ve Bütün Kalbimle Seni Severim  Beni Yarattığın, İnanç Verdiğin Ve Bütün Gece Beni Koruduğun İçin Sana Teşekkür Ederim  Bugün Bütün Yapacağım Şeyler Senin İsteğine Göre Olup Yüceliğini Arttırsın  Beni Günah İşlemekten Ve Kötülüklerden Koru  Lütfun Benimle Ve Bütün Sevdiklerimle Olsun  Amin  Akşam Duası Tanrım, Sana Tapar Ve Bütün Kalbimle Seni Severim  Beni Yarattığın, İnanç Verdiğin Ve Bütün Gün Beni Koruduğun İçin Sana Teşekkür Ederim  Beni İstirahat Ederken De Bütün Tehlikelerden Koru Ve Kötü Bir Şey Yaptımsa Affet  Lütfun Benimle Ve Bütün Sevdikerimle Olsun  Amin   Tanrı'nın Meleğine Gökyüzünde Yaşayan Meleklerle Yeryüzünde Yaşayan İnsanlar Arasında Esrarlı Bir Bağlılık Vardır  Tanrı Meleklere İnsanları Doğru Yola Yöneltmelerini Emretmiştir  Ey Tanrı'nın Meleği, Koruyuculuğumuza Atanmış Olan Sen, Beni Aydınlat, Himaye Et Ve Destekleyip Yönelt  Amin  Yemekten Önce Dua Tüm Evreni Seven, Göklerdeki Kuşlara Yemini Veren, Doğayı Güzel Bir Şekilde Giydiren Tanrım, Bütün Bu Yarattığın Şeyler İçin Seni Överiz   Bize Verdiğin Bu Yemekler İçin De Seni Över Ve Sana Şükrederiz  Yeryüzündeki Bütün Kullarından Gerekli Yiyecekleri Esirgeme  Amin Yemekten Sonra Dua Tanrım, Bize Verdiğin Bütün Yiyecekler İçin Sana Teşekkür Ederiz  Aramızda Paylaştığımız Bu Ekmekle Hem Sana Hem Kardeşlerimize Ve Tüm İnsanlara Sevgi İle Bağlı Olalım  Amin  Çalışmadan Önce Dua Her Şeye Kadir Olan Tanrım, Bütün Gün Kalplerimizi, Vücutlarımızı, Duygularımızı, Eylemlerimizi, Sözlerimizi İyice Yönelt Ve Takdis Et   Verdiğin Emirlere Göre Yaşamamızı Ve Çalışmamızı Sağla, Öyle Ki Şimdi Sana Layık Olup Ebedi Hayatta Da Seninle Birlikte Yaşayalım  Amin  Kutsal Kitapları Okumadan Önceki Dua Tanrı'nın Bize Gönderdiği Kutsal Kitapları Okurken O'nun Sesini Duyarız  Tanrım, Senin Kitaplarında En Temiz, En Berrak Neşeyi Bulmamızı Sağla  Körlerin Ve Görenlerin Işığı, Zayıfların Ve Kuvvetlilerin Gücü Olan Tanrım, Benim De Ruhuma Eğil  Ruhumun Derinliklerinden Sana Yönelen Çağrımı Dinle  Yazdırdığın Olağan Üstü Şeylerle Dolu Kutsal Kitaplarının Hiç Bir Sayfasının Amaçsız Yazılmasını İstemedin  Kutsal Kitaplarında Bulacağım Gerçeklerle Seni Daha Çok Yücelteyim, Seni Öven Sesini Dinliyeyim Ve Seni Kana Kana İçeyim   Göğü Ve Yeri Yarattığın Günden, Seninle Birlikte Göklerdeki Şehrinde Yaşayacağım Ebediyete Kadar Mucize Ve Harikalarını Derin Düşüneyim  ( Aziz Agustinus) | 
|   | 
|  | 
|  |