Yerin Ve Gögün Ogulları |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yerin Ve Gögün OgullarıBu başlık altında bazı gizli gerçeklere dikkat çekmek istedik Göklerde ve yerde Saf Tevhid ve Uluhiyyet inancını taşıyan,teblig eden, bir program ve emre göre işleyen bir sistem vardır Bu sistemin üyelerine ''ogullar'' dememizin sebebi,kadim çaglarda da bunlara önce tanrı, sonra tanrıoglu ve şimdilerde ise melek diye hitab edilmesidir Dikkatli gözler ve düşünen/analizci beyinler farkına varır ki ;Her peygamber /Din kurucusunun arkasında ve etrafında kendini pek öne çıkarmadan işini yapan yardımcılar vardırYer-Gök baglantısı içinde her daim bu sistem vazifesi başındadır ve emre göre iş yapmaktadırlarHzMusa asın etrafındaki Rahip Yetro,HzHarun Hzİsa asın etrafındaki HzYahya/Yohanna ve havarilerive; HzMuhammed as Daha nübüvvetinden yıllarca önce Ukaz panayırına gitmiş ve bir hutbe dinlemişti Tesadüftür ki,sonradan can yoldaşı olacak HzEbubekir'de orada idi 8-10 yaşlarda küçük iki çocuk yıllar sonra olacaklardan habersiz şekilde Ukaz panayırında kızıl bir deveye binmiş 100 yaşına yaklaşmış bir devibir kutbu Kus Bin Saide'yi dinliyorlardı Kus Bin Saide kimdi? 30 yıl sonra olacakları nereden biliyordu? Kus Bin Saide insanlara hitaben;Bir Tek Yaratıcı oldugunu,putlara tapınımın geçersiz oldugunu,aralarında tevhid dinini yaymaya gelecek bir peygamber çıkacagını, o peygambere itaat etmelerini salık veriyor ve sözlerini''' Ben Ona yetişemeyecegim, keşke yetişseydim ve ona hizmet etseydim '''diye bitiriyordu Kus Bin Saide,HzEbubekir,Selman-ı Farisi ve daha niceleri İşte bunlar,Yerin ve Gögün ogulları sistemindeki Yerin ogullarıdırlar Her devirde Rahmet ve Tevhid hem yeryüzünde ve hemde gökyüzündeki diger dünyalarda mevcut olmuşturBu baglantı hiç ve asla kesilmez Tesadüf diye birşey yoktur,sadece Yüce Olan'ın emri ve rızası dogrultusunda işleyen bir sistem,ihanetin asla ve kat'a mümkün olamıyacagı bir yapı vardır Darda kalan HzMusa as Elohim mabedinin rahibi Yetro'da sükun bulurken; HzMuhammed aszor zamanlarında Ebubekir-i Sıddık'a yaslandı EvetÇaglardan beridir kiYerin ve Gögün Ogulları Dünyaya rahmet taşımaya ve indirilen rahmeti korumaya devam ediyorlar Bu gün de öyle |
|