![]() |
yüreğimle kavgalı gözlerım |
![]() |
![]() |
#1 |
|
yüreğimle kavgalı gözlerımUykum yok geceleri kovdum gelmesin artık ay ışığı ve yıldızlar var sasısızlığın içinde ![]() ![]() Odamla bütünleşirdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olsun erişilemez olsun ama orda olsun isterdim ![]() ![]() ![]() Sonra bir gün kayboldu ,sesiz, umarsız ![]() Gözlerimin bakışından mı kaygılandı, sevemedi mi sevdi mi bilemedim suskun suskun yok yoldu yıldızım… Yüreğimle kavgalı gözlerim, sevmesini örğetmedın diye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : yüreğimle kavgalı gözlerım |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : yüreğimle kavgalı gözlerımAy ışıgı topladı gözlerim Issız gecede, kilitlenip kaldı bakan gözler, kuruyor yüreğimi sularken, hayaline dalıp, başka günler bu gün, Güneş,rüzgar,sen başka, mısralarım vardı dilimin ucunda, sende gözlerimi unuttum, en derin tebessüm gözlerinde, yakabozlar var uzaklarda, birde yalnızlık hisleri, sıcacık acılardayım, senden uzak beynim yüregimle kavgalı, kadeh tutan eller hırçın, dudaklarımın iştahlığı nerede, düşen bedenim yorgun, sesin yankılanıyor ıraklarda, serçe telaşında, kat kat artan acılarım, saçlarında dizlerine özlem, hayalinde kaldığım kaç ya felek, yosun denizinde kıskançlar, hıçkırıklı ağlayış kelimelerinde, göz yaşlarımla sevişirken, kaç kere rüyalarımda, seni gözlerinde ay ışığı topladım ![]()
|