![]() |
Çocuklarınızı iyi yetiştirin..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
kutlubyr
|
![]() Çocuklarınızı iyi yetiştirin..!!Çocuklarınızı iyi yetiştirin ![]() Doğruları söyletin ![]() Canı istemediği için çalışmadığında elektrikler kesikti demesin ![]() Vazoyu kim kırdı dediğinizde ben kırdım diyebilsin ![]() Sorumluluk almayı öğretin ![]() Sadece kendi üzerine düşeni yapıp kenara çekilmemesi gerektiğini; her zaman her yerde herşeyden sorumlu olduğunu öğretin ![]() Birini ezmeden de yukarılara çıkabileceğini hatta bazen yukarılar denilen şeyin çıkılmasada olur bir yer olduğunu öğretin ![]() İlla birini örnek alsın diyorsanız Mustafa Kemal'i öğretin ![]() Kızlarınızı iyi yetiştirin ![]() Kendi kendilerine yetmeyi öğretin ![]() Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin ![]() ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin ![]() İstediğini giymeyi öğretin ![]() beyninde olduğunu öğretin ![]() Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin ![]() güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin ![]() Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin ![]() ![]() davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin ![]() Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin ![]() Erkeklerle sadece arkadaş olunabileceğini çünkü onlarında sadece insan olduklarını öğretin ![]() Oğullarınızı iyi yetiştirin ![]() Karşı cinse saygı duymayı öğretin ![]() Gece yarısı evine dönen kadının aranmadığını öğretin ![]() BİR KADININ OMUZUNA ARKADAŞ OLARAK DA SARILABİLECEĞİNİZİ ÖĞRETİN ![]() ![]() ![]() Dokunmaktan korkmamasını öğretin ![]() Sevmenin değer verme olduğunu öğretin ![]() Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin ![]() gençliğini birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin ![]() Bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerinde kumaştan yapıldığını; hiçkimseyi küçük görmemeyi öğretin ![]() AMA ÖNCE KENDİ İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞA ÖĞRETİN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çocuklarınızı iyi yetiştirin..!! |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Çocuklarınızı iyi yetiştirin..!!çok doğru sözler bunlar ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
b@ron
|
![]() Cevap : Çocuklarınızı iyi yetiştirin..!!evet ne ekersen onu biçersin demeli ![]() ![]() ![]() ![]() isterken hayırlısı diye dua ediyoruz ama yetiştirmeye geldinmi salıyoruzzz ![]() ![]() ![]() ilk eğitim anne ve baba da ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
signum
|
![]() Cevap : Çocuklarınızı iyi yetiştirin..!!10 puan benden |
![]() |
![]() |
|