![]() |
Voodoo Talismanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo TalismanlarıUyarı ve Önbilgi Voodoo bir Afrika dinidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tür yöntemleri voodoo rahipleri kullansa da (voodoo rahipleri özel bir süreçten geçerler ![]() ![]() ![]() Haliyle voodoo başlı başına bir inanç ve majikal ekoldür ![]() ![]() Doğurganlık tılsımı Voodoo bir dindir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu tür yöntemleri voodoo rahipleri kullansa da (voodoo rahipleri özel bir süreçten geçerler ![]() ![]() ![]() Haliyle voodoo başlı başına bir inanç ve majikal ekoldür ![]() ![]() Doğurganlık tılsımı ![]() Bu doğurganlık ve cinsel cezbi arttırmak için kullanılabilen bir talisman ![]() ![]() ![]() ![]() İyi talih Tılsımı ![]() Bu talisman iyi tahlihi çekmek ve arttırmak için kullanılır ![]() ![]() ![]() Ataların Rehberliği için Tılsım ![]() Bilhassa ölüm ve ölüm sonrası ile alakası olduğu için özel ritüellerde, ölen atalarınız veya ölmüş kişilerle irtibatta kullanılır ![]() Şifa Tılsımı ![]() Bu huzur verici tılsım, bir şifa tapınağının içerisine girmenizi sağlar ![]() ![]() ![]() ![]() İş ve diğer konularda Yol Katetmek için ![]() Bu talisman özellikle işten tatmin olmanızı ve işte gerekli yükseliş için ihtiyacınız olan ruhsal enerjiyi sağlamaktadır ![]() ![]() Aşk Tılsımı ![]() Bu talisman, loalar içerisinde en çok sevilen loa Erzulie ile bağlantılıdır ![]() ![]() Korunma Tılsımı ![]() Bu talisman çok güçlü olan Loa Eshu'nun gücünü taşır ve size gelecek olan zararları uzak tutar ![]() ![]() Seyahatteyken Koruma Tılsımı (Özellikle denizciler için) ![]() Denizlerin koruyucusu olan lao Agwe, yeraltının da efendisidir ![]() ![]() Bereket- Bolluk Tılsımı ![]() Oshun'un güçlü enerjisi bu talisman sayesinde uyandırılabilir ![]() ![]() Güç arttırma Tılsımı ![]() Bu talisman eski voodoo doktorları tarafından, ritüellerde gücü büyük oranda arrtırmak için kullanılmıştır ![]() ![]() Savaş Kazanma Tılsımı ![]() Bu talisman ile güçlü bir loa olan loa Ogoun'un gücünü çekebilrisiniz ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Voodoo Talismanları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Talismanlarıaraştırıp buraya taşımış uğraşmışsınız ancak voodo talismanı değil bunlar, bunlar özellikle amerika da voodo şans sembolleri (voodo Charm) olarak geçen takılar (kolye uçları vs ![]() ![]() ![]() Talismanlar, siguller, runik semboller, enokyan harfler, pagan semboller iyice bilinmeden üstte taşınamazlar ![]() ![]() Bilmeden büyük tehlikeler taşıyan sembolleri paylaşmamak lazım diye düşünüyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Voodoo Talismanları |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Talismanlarıptahba Nickli Üyeden Alıntı araştırıp buraya taşımış uğraşmışsınız ancak voodo talismanı değil bunlar, bunlar özellikle amerika da voodo şans sembolleri (voodo Charm) olarak geçen takılar (kolye uçları vs ![]() ![]() ![]() Talismanlar, siguller, runik semboller, enokyan harfler, pagan semboller iyice bilinmeden üstte taşınamazlar ![]() ![]() Bilmeden büyük tehlikeler taşıyan sembolleri paylaşmamak lazım diye düşünüyorum ![]() ![]() bilip bilmediğimim sonuca nereden vardın acaba? ? Bunlar belli ritülleerden geçirilip enerji yüklenir bunun için topluluğa gerek yoktur bunlar amerika da köşe başlarında veya dükkanlarda satılan şans kolyesi olarak da geçer tıpkı kuru kafa kolye ucu gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama dikkatini çekerim seninde belirttiğin gibi tam olarak içerikli detaylı yazmadım bilginize saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
Voodoo Talismanları |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Talismanlarıbilmeyen için büyük tehlikeler taşıyan yazacaktım son paragrafta yanlış yazmışım kusura bakmayın ![]() Voodo ayinleri ve talismana enerji yüklemek bedene giren loa'nın orda kalmasını sağlamak için ritüele ve topluluğa ihtiyaç vardır ![]() Tılsımların altına açıklama yazarken gerçek tılsımlar bunlarmış gibi yazmışsınız veya ben yanlış anladım ![]() ![]() ![]() AMa bunlar gerçek değil voodo ile alakası yok, tılsımlar karma saçmalık içinde pagan simgelerde var runik simgelerde Voodoo Charms :: Pagan Dreams Buyrun bu linkte de aynı semboller sizinki ile birebir satıyorlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Voodoo Talismanları |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Voodoo Talismanlarıptahba Nickli Üyeden Alıntı bilmeyen için büyük tehlikeler taşıyan yazacaktım son paragrafta yanlış yazmışım kusura bakmayın ![]() Voodo ayinleri ve talismana enerji yüklemek bedene giren loa'nın orda kalmasını sağlamak için ritüele ve topluluğa ihtiyaç vardır ![]() Tılsımların altına açıklama yazarken gerçek tılsımlar bunlarmış gibi yazmışsınız veya ben yanlış anladım ![]() ![]() ![]() AMa bunlar gerçek değil voodo ile alakası yok, tılsımlar karma saçmalık içinde pagan simgelerde var runik simgelerde Voodoo Charms :: Pagan Dreams Buyrun bu linkte de aynı semboller sizinki ile birebir satıyorlar ![]() ona bakacak olursanız safranda aktarlarda satılıyor baktığınız zaman pilavlara bile konuluyor diye geçiştirriz tıpkı sizin kolye ucu diye geçiştirdiğiniz gibi ama işlevvine baktığınızda neler yapılabildiğini herkes biliri sizin gösterdiğiniz link evet vardır ama ben o vermiş olduğunuz linki daha yeni gördüm bu çekiller heryerde vardır neden? birileri zamanında nete atar tabiri caizse elden ele dolaşır tıpkı bunun gibi siz nasıl yorumlarsanız yorumlayın sende biliyorsunki bunlara enerji verildiğinde nelerin olabileceğini neyin konusu yazılıyor anlamadım burada? |
![]() |
![]() |
|