|  | Boyutlar Arası Geçiş Hayal Değil |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Boyutlar Arası Geçiş Hayal Değilİnsanlar hep aynı anda farklı evrenlerde farklı boyutların varlığını öne süren bir teori içinde fanteziler kurar  Başka bir boyuta geçmektir bunun adı  Boyutlar arası geçişte neler yoktur ki; mekânlar arası geçişler, galaksiler arası geçişler, zamandan zamana geçişler    Tüm fantezilerin, tüm bilim-kurguların vazgeçilmezidir bunlar  Bir bin sene sonra bu noktaya geleceğimiz düşünülür, hayaller kurulur    Sonra imkânsız derler içten içe ve hayaller öylece kalır nedense  Aslında biz senelerdir boyutlar arası yaşıyoruz ama hâlâ çoğumuz farkında bile değil  Bu yaşayışı öyle bir benimsemiş, öyle bir almışız ki, hâlâ yetmiyor bize, hâlâ özlem doluyuz, daha çoğunu istiyoruz Boyutlar arası geçiş yapıyoruz senelerdir diyorum, duyuyor musunuz? Evet, ne söylediğimin farkındayım  Şuan bile başka bir boyuttasınız  Gerçek dünyanız bedeninizin olduğu yer, geçiş yaptığınız dünya şuan ruhunuz, beyniniz hatta kalbinizle olduğunuz yer  Geçiş kapınız bilgisayarınızın açılış düğmesinden başlıyor, internete girişinizle son evresine geliyor  Boyutlar arası geminiz ya da yönetim merkeziniz klavyeniz ve farenizden ibaret  Yolunuzu şaşırmayasınız diye donanımlarınız da var: Kamera, kulaklık, mikrofon    Kısacası, gerçek ve sanal diye ayırdığımız iki dünya arasındaki gidip gelişlerimiz boyut geçişleridir  Şöyle dönüp bir bakalım, altı aydan fazla internet kullanan on dört yaş üstü olanlar, "arkadaşım, dostum" dedikleriniz dokunabildiğiniz insanlar değil  Başka şehirde yaşıyor çoğu, hatta başka ülkede, başka kıtada  Ama hepsi canınızda can olmuş  Aşklarınız bile bu ikinci boyuttan  Çoğunuzun en büyük aşkı buradan çıkmıştır  Görürsünüz, duyarsınız, paylaşırsınız, bedeninizle değil ruhunuzla dokunursunuz  Beyniniz bu boyutu o kadar benimsemiştir ki sadece "öptüm" diyerek onu hissedebilirsiniz  Çoğumuz böyle değil miyiz? Günümüz evliliklerinin ciddi bir kısmı internet kökenli değil mi? Eksik hissetmiyor mu kendini çoğumuz bu boyuta geçemediğinde? Şimdi "Boyutlar arası geçiş hayal değil!" deyişime hak vermişsinizdir  İnsanoğlu beyin gücünü bilim ışığında kullanarak daha pek çok boyuta geçiş yapacak  Işınlanarak hareket etmeyi çok uzak görmüyorum ben  Yakın bir gelecekte bu iki boyut arası geçiş daha da gelişirken ışınlanarak hareket de beraberinde evrimleşecek, gelişecek  İnteraktif hayatlar bedenler buluşmasına dönüşecek  Evet, neden olmasın? Bu çok uçta kalır bir şey değil hele ki şu noktada  Sizler de bana hak veriyor olmalısınız  Mantık dışı, hayal ürünü şeyler değil söylediklerim, birer ütopya değil  Düşünün, neden internette tanıdığımız, ruhumuzla dokunup böylesine can yapabildiğimiz birini beyin gücümüzü kullanarak bedenlerimizi de yanımıza alıp ziyaret et(e)meyelim? Neden internette bulduğum ablam, kardeşim, ağabeyim, arkadaşım, dostum, aşkım dediğim insanları boyut geçiyle birebir göremeyeyim, ellerini tutamayayım  Bu benim için belki hayal ama benim torunlarım için hayal olmayacak  Belki biliyorsunuzdur, beyin gücü kullanılarak santimetrelik geçişler yapılabiliniyor günümüzde  Bunu da göz önüne alırsak söylediklerim "olmayacak iş" denilecek türden değil  Haksız mıyım? | 
|   | 
|  | 
|  |