Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aura, duru, görü

Duru Görü Ve Aura

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duru Görü Ve Aura

Bazen öyle enteresan dejavu tarzı olaylar yaşarsınız ki anlatılamaz sadece yaşanılır Mesela ben, bazen ki bu benim elimde değil konsantrasyonla ya da bilinçli medite olmaklada ilgisi yok pek, birden oluşan flashback tarzı görümler yaşarım Mesela derimki hiç alakasız bir anda sanki gökten vahiy inmiş gibi az sonra telefon çalacak ve Hakan adlı biri arayacak, tanımam etmem sanki rüya tarzı bir yaşantı Ve olay birebir gerçekleşir Bazende dejavu tarzı olaylar yaşarım Evet ben buraya daha önce gelmiştim şeklinde tuhaf bir duygu

Bir inanışa göre insanların, yerlerin, mekanların, nesnelerin farklı birer auraya (açılımı ruh yada enerji) sahip olduğu kabul edilir Evet bu bencede doğru Geçmişteki yaşantılarımda elde ettiğim deneyimle buna katılıyorum Bir insanın aurasını taşıyan bir eşyasından dahi bazı şeyler hissedebilirsiniz Bu medium (medium kavramını medite olabilen anlamında kullanıyorum) tarzı bir yaşantı aslında Lineer mantıkla açıklanabilecek bir durum değil daha çok quantum mantığıyla anlaşılabilecek bir olgu sanırım

Evet garip ama gerçek Duru görü (clair voyance) yeteneğim sayesinde insanların auralarını görebiliyorum Ve o insanla hiç bir sözsel iletişimim olmasa dahi enerjisinin negatif mi yoksa pozitif mi olduğunu algılayabiliyorum

Beş duyu ötesi algılamalar diyor buna işin akademisyenleri Hala araştırılan bir olgu FBI da falan bu tür insanları olay yeri incelemede kullanıyorlarmış

Felsefi olarak bakarsak Budizm deki nirvana yada ataraxi durumuna benziyor aslında duru görü yani bir nevi farkında olduğunun farkına varma durumu The Awakened Warrior adlı bir kitabında Carlos Castenada bu tür yaşantılara değinir ve kızılderililerin duru görü yetenekleri olduğundan bahseder

Eğer doğayla içiçe uyumlu sevgi dolu bir yaşam sürer, yediğimiz ekmeğin, içtiğimiz suyun, teneffüs ettiğimiz havanın tadına varabilirsek ve bilinç durumumuzu yükseltmeyi başarabilirsek çok daha mutlu bir yaşam sürebiliriz

Şimdilik bu kadar Daha sonraki yazılarımda ayrıntılara değineceğim

İlk adım hissederek yaşamak ve farkında olmak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com