Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözemedim, şekilleri

Bu Şekilleri Çözemedim.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Şekilleri Çözemedim.

Ben okuldayken kolumu sıraya koyup üzerine kafamı koyup gözlerimi kapattımSonra içimden gözümdeki siyahlığı takip ettimSonra önüme bir desen şekli geldi çok büyük bir şekil(Hani kar kristallerini 6 gen gibi gösterirler o şekli bilirsiniz)Evet o kristallerinin birleşerek bir desen oluşturduğunu düşününİşte sonra o şekiller kayboluyordu4 kere geldi gözümün önüneŞimdi nasıl olduğunu anlatacağım

İlk Desen

-Renk koyu sarı gibiydi(Şeklin çizgileri sarı ve arka fon sarı,şeklin içi beyaz)
-Tam şekil giderken ağzı açık yılan şekli gördüm

İkinci Desen

-Renk mordu(Şeklin çizgileri mor ve arka fon mor,şeklin içi beyaz)
-Tam şekil giderken haç şeklinde duran bi kız gördüm

Üçüncü desen

-Renk siyahdı(Şeklin çizgileri siyah ve arka fon siyah,şeklin içi beyaz)
-Tam şkeil giderken hani ekranda mause çubuğu varya he işte onun düz ve her iki tarafındanda birer tane çıktığını düşünİşte o şekli gördüm mızrak gibi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com