Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ball, güç, psi, psişik, topu

Psişik Güç Topu (Psi Ball)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İyi Forumlar arkadaşlar

Bu konuyu açma nedenim Forumda oluşan konu kirliliği arkadaşlarımız bütün sorularını tek bir konu altında toplamak yerine farklı farklı konular açmakta ve buda forumu kötü yansıtıyor dışarı ''Foruma bak hep çocuklar var burda '' falan gibi cümleler duyuyorum bazı yeni üyelerden

Neyse Konumuza Geçelim Fazla uzatmadan

Psişik güç topu , Enerji Topu ,Psi Ball vs Nedir ?

İsmi tarih boyunca değişik evreler geçirmiş ,farklı kültürler tarafından farklı isimler konulmuş olsada özü tamamiyle aynıdır Vücudumuzda , ruhumuzda , beynimizde (benliğimizde) bulunan enerjinin farklı eylemlerle dış dünyaya saf bir biçimde çıkarılmasıdır

Nasıl yapılır ? Nasıl elde edilir ? Ben yapabilir miyim ?

Nasıl yapılır ?
Bana özel mesaj atan ve ya yorumları takip eden arkadaşlarımız bilirler Bana Teknik sorulduğunda kesin bir cevap vermem
Çünkü ben bu tür fizik ötesi aktivitelerin kalıplar içinde yapılmasına karşıyım
''Ayaklarını 30 cm aç ellerini şukadar mesafeyle koy gözlerini kapat ayı düşün güneşi düşün suyu , toprağı düşün enerji geliyor omuzlarından ellerine akıyor '' bu tür kalıplara karşıyım çünkü kişi bunları okuyunca bunlara göre yapıyo ve kendisiyle özdeşleşmiyen bir uygulama olduğu için tamamiyle başarısız oluyor Nasıl yapılıcağını içinizde arayıp bulmalısınız

Nasıl elde edilir ?

Sorusuna gelirsek elde edilicek bişey değil bu enerji herkesde yüzde yüz oranında bulunan bişey fakat bazı mataryellerle arttırabilirsiniz
Şifalı taşlar benim size önerebiliceğim en uygun materyallerdir

Ben yapabilir miyim ?

Yukarıda belirttiğim gibi bizde yüzde yüz bulunan bir enerji bu yapabiliriz

Yapabiliyor muyum ? Etkileri nedir ?

Yapabiliyor muyum ? Bu soru yanlış bir sorudur yapabiliyor muyum dan daha çok yapıyor muyum denmelidir çünkü kesinlikle yapabilirsiniz

Etkileri nedir dersek , kişilere göre değişiklik gösterir herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermez bu yüzden kesin olarak etkiler söz konusu değildir ama çoğunlukla dile getirilen eller arasında basınç , sıcaklık soğukluk , ellerde karıncalanmalardır

Şahsen ben deneyimlerime bakıcak olursam :
Ellerimin arasında yüksek bir basınç oluyor şöyle bir basınç ki ellerimi oynatmak istediğimde oynatamıyorum o duruma özel bir gayretle ancak ayırabiliyorum Ellerimde (yapmışsınızdır elinizi TV nin ekranına yakınşaltırdığınızda bir titreme ve çok nadir ve zayıf elektrik çarpması gibi durumlar olur) hissedilir bir titreme yalnız sadece elimin iç kısımında ve bir tabaka olarak titreme ve gayet hissedilir parmak uçlarında elektrik çarpma hissi vs

Size tavsiyelerim

Psişik güç topu yapmaya çalışırken psi wheel , durugörü , telapati , levitasyon kesinlikle yapmayın Bu tür olaylardan birini bulan kişiler yüzde 95 oranında hemen diğerlerinide yapmaya çalışıyorlar bu çok yanlıştır
Şöyle bir örnek veriyim Uzun süre yüzme yapan birisi futbolla ilgilenmeye başlarsa kemikleri büyük ihtimal kırılır Bizim durmumuzda bu Psi ball yapan biri telapati denerse birincisinide kaybeder ikincisinide (profesyoneller hariç tamamiyle profesyonel eğitim alınıyor çünkü)
Tamamiyle Psi ball ile geçirmeyin günlerinizi başka bir hobi bulun ve onunla ilgilenin Mesela ben Orta çağ silah ve savaşlarını araştırıp maketlerini yapmaya çalışıyorum
Doğaçlamaya özen gösterin
Mümkün oldukça sorularınızı profesyonellere ve ya ciddi bilgisi olanlara sorun Çünkü yanlış tedavi kişiyi öldürebilir

Alıntı değil alın teridir Sürç-ü lisan ettiysek affola

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

saykloon aynı beni tarif etmissin kardeşim ben her gün bu yapma dediklerini yapıoyrum tavsiyenle artık sadece psi-ball yapıcam bu gün dinleniyorum yarın baslarım artık cünkü dediginde haklısın bende 2 gün hic bisi yokyu hepsinde minik bir gelisme olsada yapıordum ama bugün hic birini yapamıyoru mdedigin gibi birini yapmak en iyisi ben psi-ball ı sectim onuda aralıklarla yapmaya karar verdim tavsiyen icin saol iyi forumlar kardeşim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com