Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
psiball

Psiball :D

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar umarım şu psiballda yoğunlaşırsam biraz olsun gelişme gösterirsem çok mutlu olacağım Hedefim psiballı nesneye etki ettirmektir Yardımcı olursanız sevinirim Ben chi topuyla psiball yapmaktayım ama enerjiyi ellerimde toplamaktayım sadece bir nesneye herhangi bir şeye etki ettiremedim nasıl olacak lütfen yardımcı olur musunuz? Bu forumda ciddi anlamda ilk kez yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum bana yardım ederseniz minnettar olurum size Teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir nesneyi hareket ettirmek istiyorsan psibalın çok güçlü olacaktır
İki yöntem var biri taş atar gibi diğeri düşünce yöntemi
Psiball çok güçlü olursa taş atar gibi deneye bilirsin tabi bunu deneme yanılma yollarıyla bulacaksın
İkincisi göndermek istediğin nesneyi düşüneceksin ama gönderdiğin nesneyi düşündüğünde psiballın zayıflar ya da yok olur bunu iyi kontrol edeceksin

birde kaç aydır psiball yapıyorsun oda önemlidir birde çok aşırı konsantrasyonda
İyi bir konsantrasyonla zaten iyi bir konsantrasyon güçlü bir psiball demektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

1 Haftadır psiball yapıyorum Ama daha öncede yapmaya başlamıştımki sonra yarım bıraktımYine aynı sorundan dolayı bıraktım sadece enerjiyi ellerimde toplayabiliyordum nesneye etki ettiremiyordum Herneyse şimdi tekrar başlamaya karar verdim 1 Hafta oldu meditasyonda yapıyorum psiballda Ellerimde karıncalanma ve manyetik bir kuvvet hissediyorum bu açık sanırım psiball yaptığımın göstergesi Ben bugüne kadar hep zihnen yapıyordum psiball ın nesneye gittiğini ve onu devirdiğini imgeliyordum Taş atar gibi yapacakmışım demekki Teşekkür ederim kardeşim bilgilendirdiğin için

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ben sana taş atar gibi yap demedim
psibalın çok güçlü olursa ancak çok güçlü olursa etki ettiği nesneyi hareket ettirebilir
çok iyi konsantrasyon yapacaksın ancak psiball öyle güçlenir baktın taş atar gibi olmuyor
düşünce güçüyle göndermeyi dene baktın oda olmuyor yeni yeni yöntemler üret
bak günde 4 saat çalışan bir insan psiballa iyi bir konsantrasyon yapamıyorsa ve
günde 20 dakikası ama muhteşem bir konsantrasyonla sağlıyan insan psiballı daha iyi ve çok rahat yapar
birinin psibalı 10 dk oluşur iyi bir konsantrasyonla yapan adamın psibalı ise 48-49 saniyede ya da daha erken oluşur
diyorum ki çok iyi konsantıre ol hemde çok iyi sonra nasıl atacağını sen belirlersin ister taş atar gibi ister düşünce yönte mi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

viento Nickli Üyeden Alıntı

Bir nesneyi hareket ettirmek istiyorsan psibalın çok güçlü olacaktır
İki yöntem var biri taş atar gibi diğeri düşünce yöntemi
Psiball çok güçlü olursa taş atar gibi deneye bilirsin tabi bunu deneme yanılma yollarıyla bulacaksın
İkincisi göndermek istediğin nesneyi düşüneceksin ama gönderdiğin nesneyi düşündüğünde psiballın zayıflar ya da yok olur bunu iyi kontrol edeceksin

birde kaç aydır psiball yapıyorsun oda önemlidir birde çok aşırı konsantrasyonda
İyi bir konsantrasyonla zaten iyi bir konsantrasyon güçlü bir psiball demektir

Taş gibi fırlatıcaksın tamamiyle yanlıştır arkadaşım bilgin yanlış
Diğe nesneyi düşündüğündede zayıflamaz

Sen yolda bi yere giderken başka şeylerde düşünüyosun hiç kayboluyomusun ? hayır çünkü beynin buna alışmış yolu biliyo ve senin ayriyetten düşünmene gerek kalmıyor Sadece psi ball için içsel enerjni otomatikleştirmeyi öğrenmelisin buda yaptıkça kendiliğinden olucaktır
Sen psi ballını yap fizik ötesi halden onu fiziksel bi hale getir (katı vs) sonra nesneyi düşün (pc monitör falan olmasın abarmamak lazım ) Elinden çıkıp geri geldiğini yoyo gibi bişey (bu benim kendi doğaçlamam kendi imajine kendin bulursan daha yararlı olur)
Bide parapsikolojik olaylarda zaman kavramı yoktur 20 dk sn falan an vardır an gelir ve olur
Çalışmalarda zamanla yapılmamalıdır bence kendini yorgun hissettiğinde bırakırsın 10 sn sonra dingin hissedersin tekrar yaparsın

(sana muhalefet olmuş gibi olabilirim ama yanlışları düzeltmeye çalışıyorum )

Chi topuyla psi ball yapmak diye bişey yoktur ki ikiside aynı şeydir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Teşekkür ederim kardeşim Pekala anlıyorum Ben psiballımı 1-15 dk da yapıyorumki nekadar güçlü olduğunu hesaba katmadan nesneye etki ettirmek istiyormuşum Ayrıca chi enerjisiyle psiball ı şu şekilde yorumlasam daha mantıklı olur Haramdan çıkan enerjinin ilk başta göğsüme ,kollarıma,ellerime doğru aktığını ve enerjinin ellerimde birikip mavi saydam bir küre şeklini aldığını düşünüyorum Sizce doğru bir yöntemmi Chi topu yani? Yanlışsa düzeltin Sevinirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com