![]() |
Psiball :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psiball :DArkadaşlar umarım şu psiballda yoğunlaşırsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psiball :DBir nesneyi hareket ettirmek istiyorsan psibalın çok güçlü olacaktır İki yöntem var biri taş atar gibi diğeri düşünce yöntemi Psiball çok güçlü olursa taş atar gibi deneye bilirsin tabi bunu deneme yanılma yollarıyla bulacaksın İkincisi göndermek istediğin nesneyi düşüneceksin ama gönderdiğin nesneyi düşündüğünde psiballın zayıflar ya da yok olur bunu iyi kontrol edeceksin birde kaç aydır psiball yapıyorsun oda önemlidir birde çok aşırı konsantrasyonda İyi bir konsantrasyonla zaten iyi bir konsantrasyon güçlü bir psiball demektir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psiball :D1 Haftadır psiball yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psiball :Dben sana taş atar gibi yap demedim psibalın çok güçlü olursa ancak çok güçlü olursa etki ettiği nesneyi hareket ettirebilir çok iyi konsantrasyon yapacaksın ancak psiball öyle güçlenir baktın taş atar gibi olmuyor düşünce güçüyle göndermeyi dene baktın oda olmuyor yeni yeni yöntemler üret bak günde 4 saat çalışan bir insan psiballa iyi bir konsantrasyon yapamıyorsa ve günde 20 dakikası ama muhteşem bir konsantrasyonla sağlıyan insan psiballı daha iyi ve çok rahat yapar birinin psibalı 10 dk oluşur iyi bir konsantrasyonla yapan adamın psibalı ise 48-49 saniyede ya da daha erken oluşur diyorum ki çok iyi konsantıre ol hemde çok iyi sonra nasıl atacağını sen belirlersin ister taş atar gibi ister düşünce yönte mi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psiball :Dviento Nickli Üyeden Alıntı Bir nesneyi hareket ettirmek istiyorsan psibalın çok güçlü olacaktır İki yöntem var biri taş atar gibi diğeri düşünce yöntemi Psiball çok güçlü olursa taş atar gibi deneye bilirsin tabi bunu deneme yanılma yollarıyla bulacaksın İkincisi göndermek istediğin nesneyi düşüneceksin ama gönderdiğin nesneyi düşündüğünde psiballın zayıflar ya da yok olur bunu iyi kontrol edeceksin birde kaç aydır psiball yapıyorsun oda önemlidir birde çok aşırı konsantrasyonda İyi bir konsantrasyonla zaten iyi bir konsantrasyon güçlü bir psiball demektir ![]() Taş gibi fırlatıcaksın tamamiyle yanlıştır arkadaşım bilgin yanlış ![]() Diğe nesneyi düşündüğündede zayıflamaz ![]() Sen yolda bi yere giderken başka şeylerde düşünüyosun hiç kayboluyomusun ? hayır çünkü beynin buna alışmış yolu biliyo ve senin ayriyetten düşünmene gerek kalmıyor ![]() ![]() Sen psi ballını yap fizik ötesi halden onu fiziksel bi hale getir (katı vs ![]() Bide parapsikolojik olaylarda zaman kavramı yoktur 20 dk ![]() ![]() ![]() Çalışmalarda zamanla yapılmamalıdır bence kendini yorgun hissettiğinde bırakırsın 10 sn ![]() (sana muhalefet olmuş gibi olabilirim ama yanlışları düzeltmeye çalışıyorum ) Chi topuyla psi ball yapmak diye bişey yoktur ki ikiside aynı şeydir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psiball :DTeşekkür ederim kardeşim Pekala anlıyorum Ben psiballımı 1-1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|