![]() |
Biyokineziye Dair... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biyokineziye Dair...Biokinezi nedir ? Biokinezi düşünce gücümüz ile vudumuza etki etmeye denir ![]() Biokinezi zor bir işlemidir ? Kişiden kişiye değişebilir ![]() ![]() Biokinezi ile neler yapabiliriz ? Biokinezi ile vudumuzun her yanına etki edilebilir ![]() ![]() ![]() Biokinezi tehlikelimidir ? Tabiki tehlikelidir ![]() ![]() Örnek : kemiğinize etki ediyorsunuz diyelim, etki ettiğiniz alanın çevresi zarar görebilir ![]() Biokinezi'yi neden herkes kabul etmiyor ve inanmıyor ? Aslında bunun sebebi Dar Düşünmek'tendir ![]() ![]() Biokinezi nasıl yapılır ? Biokinezi de aynı diğer kinezi türleri gibidir ![]() ![]() ![]() Adım adım biokinezi nasıl yapılır ? Şimdi biokinezi hakkında çeşitli bilgilere ulaştığımız üzere artık başlıyabiliriz ![]() Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim heryerde göz rengi değiştirme konusu mevcut ondan dolayı biz farklı birşey deniyelim ![]() En basitinden saç rengimizi değiştirmeyi deniyelim ![]() ![]() Eğer iyi konsantre olamıyorsanız başda biraz meditasyon yapmanızda fayda var ![]() ![]() ![]() ![]() çok kolay basit bir işlem zaten kendinizi dinliyebileceğiniz bir yere geçin hatta meditasyon yaparken aldığınız hali alın ve saç renginizin yavaş yavaş açıldığını imaje edin ![]() yavaş yavaş saç tellerinizin hücre hücre renginin açıldığını hiç bir detaylı atlamadan imaje edin ve %100 inanmanız gerekmektedir ![]() size tavsiyem uzun bir süre deneyin ama şu nokta çok önemli bu işlemi yaparken ruhunuz ile bir olmanız lazım ![]() Anlatılamaz yaşanan birşey ama aklınız başka bir yerde olmamalı sanki başka bir boyutta gibi hissederiniz hatta uç nokta diye tabir ediyorum ben bu durumu bu işlemlerden sonra bazı kişiler aynı karşısında vs ![]() ![]() Biokinezi yaptım %100 olacakmı istediğim işlem ? Bu durum sizin nasıl yaptığınıza bağla eğer ruhunuz ile bir olursanız, inanırsanız olmayacak diye bir şey yok ![]() Biokinezi ne kadar süreçde etkili olur ? Açıkcası işlemi yaptıkdan sonra gözle görüşür etki alanda var 1 ay uraşıp ekti alanda var, sanırım bu insandan, insanın potansiyelinden ve uygulama tekniklerine göre değişir diye düşünüyorum ![]() (ALINTIDIR) |
![]() |
![]() |
|