![]() |
Nekro Kinezi Deneyim 1 Ve 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nekro Kinezi Deneyim 1 Ve 2Öncelikle Şunu söylemeliyim,islama inanan kişiler için günahtır ![]() ![]() ![]() ![]() İnternette baktım bu deneyimlerimden daha ileri seviyede reel bir kimse var mıdır? diye lakin bulamadım,o yüzden başarılı buluyorum şuan için kendimi ![]() ![]() ![]() Deneyim -1- Aylar öncesi evde tuvalette iken ,karasinek fayans üzerinde idi ![]() ![]() ![]() Tuvalette idim,bunun etkisi komik gelebilir ama tuvalet değişik bir rahatlama tipidir,biyolojik ve psikoljik olarak ![]() ![]() ![]() Neyse ![]() ![]() ![]() Bir gün öncesi,bizim spatyoma benzer bir sitede okumuştum,nekro ve lunarkineziyi ![]() ![]() ![]() Tabi o aylarda kineziye merakım çölde suya susamış insan kadar ![]() ![]() ![]() sineğe hiç yoksa 5 dakika sadece baktım ,hareket ettikçe sinir olmaya başladım en son tekrar bir fayansa kondu ![]() ![]() ![]() Gözlerimi ayırmadım ![]() ![]() ![]() Gözlerim açık vaziyette aklımdan o sineğin vücudundaki kan akışının donduğunu imgeledim ![]() ![]() ![]() buna o kadar inandım ki hareketsiz kalması yardımcım oldu ![]() ![]() ![]() neyse tuvaletten çıktım ![]() ![]() ![]() aradan bir ondakika sonra şuan için hatırlayamıyorum ama bir şey için tekrar tuvalate girdim alcağımı aldım çıkarken bizim sinek dikkatimi çekti ![]() ![]() ![]() sesli bir şekilde"ulen sen ne yüzsüz bir varlıksın,ölesin diye nekrokinezi yaptık,hala duvardasın ya "diye sesli bir şekilde espri yaptım,sonra dedim şuna br dokunayım rahatsız edeyim ![]() ![]() ![]() Dokunmam ile birlikte yere düştü,ne kıpırdama ne bir toparlanma şok oldum ![]() ![]() ![]() o gün girdiğim günahın bile farkında olmadan nekrokineziyi ilk denemede başarılı olmam o kadar mutlu etmiştiki beni anlatamam ![]() ![]() ![]() Deneyim -2- ikinci deneyimde ,izmir buca kaynaklar köyüne gitmiştik bir tanıdığımıza ![]() ![]() ![]() orda böyle iri karıncalar var,köy yeri ondan olsa gerek ![]() ![]() ![]() neyse ![]() ![]() ![]() binanın güneş almayan yerine geçtim bi sigara yaktım ![]() ![]() ![]() bak bazen sigara inanılmaz bir meditasyona değişilmez ![]() ![]() ![]() neyse oturdum betona ![]() ![]() ![]() karıncalar vızır vızır ![]() ![]() ![]() bir tanesi diğerleri gibi çiğdem kabukları taşımıyor ![]() ![]() ![]() sesli bir şekilde,ses şef misin len dedim millet çalışıyor sen milletimi takip ediyon felan diye kendimce yine konuşmalar ![]() ![]() ![]() buna odaklandım ![]() ![]() ![]() aynı işlem ![]() ![]() ![]() kanının donduğunu artık hareket edemeyeceğine inandım ![]() ![]() ![]() yine başarılı olduğuma inanıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() geçen 4-5 dakika sonra yavaş yavaş toparlandı ve aynı hızla uzaklaşıp betonun oyuntusuna girdi ![]() ![]() ![]() bundan sonra bir kaç kez daha denedim ama,aklıma şu akrınca olayı geldikçe inancımı zayıflattı ![]() ![]() ![]() ve sıkıldım artık uğraşmıyorum ![]() ![]() ![]() Alıntı değil ![]() ![]() ![]() ![]() A ![]() ![]() Sormadan spatyom dılşında bir yere kopyalayana hakkım helal değildir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Nekro Kinezi Deneyim 1 Ve 2 |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nekro Kinezi Deneyim 1 Ve 2ben de konuyla alakasız iki laf edeyim aslında yazıyla alakalı 1 ![]() 2 ![]() |
![]() |
![]() |
|