Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elektrik, statik, telekinezi

Statik Elektrik Mi Telekinezi Mi ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Statik Elektrik Mi Telekinezi Mi ?

sizce benim yaptığım telekinezi değil de statik elektrik olabilir mi ?
statik elektrik olduğundan şüphe etmeye başladım çünkü bazen tam imajine etmeden dönmeye başlıyordu ve ben günde 12 saat bilgisayar başında duruyorum
sonra aklıma bir şey geldi tabi içimde şüphe de var, dedim ki acaba bu statik elektrik mi ? eğer öyleyse sabah uyanınca hiç bir elektronik eşyaya dokunmadan deneyeceğim dedim ve bu sabah uyandığım gibi direk denedim ve olmadı bir daha denedim olmadı ama artık deneyemiyordum içimi olacak mı ? tarzında sorular kaplamaya başladı ve tam konsantre de olamıyordum lütfen bu konuda biri yardım etsin

bu olay 5 günümde oldu yani bugün 5 günüm ,
3 günümde çektiğim videolar var buyrun,

My first Telekinesis video (day3) - YouTubebu daha iyi ;

Telekinesis (day3) - YouTubelütfen biri yardım etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com