Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamı, olabilir, rüyanın

Anlamı Ne Olabilir Bu Rüyanın ??

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anlamı Ne Olabilir Bu Rüyanın ??

Gece saat 4 civarı büyük bir korkuyla uyandım Öyle değişik ve korkunç bi rüya gördümki böylesini hiç görmemiştim gerçekten Rüyamda annemle bi orman gibi yeşillik bir yerdeyiz ve ben kitap alacakmışım onları almak için eskiden kilise olan bir yere giriyoruz yani öyleymiş rüyamda öyle oluyor Önceden bildiğim veya düşünerek uyuduğum bir şey değil ve ben kitapları alıyorum toplam 9 cilt kalın kitaplar Ve sonrasında öyle bir şey oluyorki annemle karşımızda genç bir çocuk beliriyor ve arap birşeyleri oturarak ve öfkeyle söylemeye başlıyor Ürperiyoruz o bizden daha uzak ve bir kürsü gibi bir yerde ve güya şeytanmış sarışın genç dalgalı saçlı bir çocuk gibi görüyorum ama ben onu ve birden yanımıza rahip geliyor Annem beni korur gibi sarılmış dua okuyor rahipte o bize zarar veremesin diye hem onunla konuşuyor hemde bize karabiber ve sarımsak karışımı birşeyler serpiyor bize yanaşamazmış öyle olursa Şeytan gider gibi oluyor ama annemde o tarafa doğru giderken büyük bir öfkeyle kürsüsüne geri dönüyor birden hani mahkemelerde sanık duran bir yer olurya orda gibi gözüküyor ve arapça türkçe karışık bir sürü şey söylüyor rahip bizim yanımızda Sonunda şeytan olan genç çocuk mont giyip çıkıp gidiyor Burda uyandım ben müslümanım kesinlikle hristiyan değilim rahip neden rüyama girdi şeytanı neden öyle gördüm bilmiyorum Ben anlam veremedim anlayabilen biriniz varsa bana yorum yapabilirseniz çok sevinirim
Saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com