Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iken, rüyâda, sıçramak

Rüyada İken Sıçramak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyada İken Sıçramak

Arkadaşlar bir saat öncesine kadar babam beni uyandırdı Babamla rüya hakkında konuşuyordum ve bana uykuda sürekli sıçradığımı belirtti Uykuyla ilgili hiçbir problemim yok Geceleri çoğu zaman önüme gelen herşeyle tekme tokat kavga ederim Yastık, yorgan o elime ne geçerse artık
Babam sıçradığımı söylediğinde ilk aklıma gelen bu oldu ancak kabus görmüş gibi sıçrıyorsun dedi Beni uyandırmak zorunda kalıyormuş Uyku sersemi olduğum için sabah hiçbir şey hatırlamıyorum Sorunu sizlerle paylaşmak istedim ve konu uykuyla alakalı olduğu için burayı açmayı düşündüm Konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim!
Şimdiden Teşekkürler!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com