Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dip, notlar, rüyalarınızdaki

Rüyalarınızdaki Dip Notlar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyalarınızdaki Dip Notlar

Evet arkadaşlar konudan da anlaşıldığı üzere rüyalarımızın gizemli yanlarını su yüzüne çıkaracağız

İnsan zihni çok karışık bir yapıya sahiptir ve bilinçle sürekli diyalog halindedir Doğada canlı cansız her şey zihin için bir uyarıcı niteliğindedir kişi bu uyarıcıların çoğunu hissetmez ve bu hissetmediği uyarıcılar bilinç altında birikmeye başlar Rüyaların temelinde bilinç altı vardır ve yaşamdaki ufacık bir kıpırtıyı zihin emer ve bilinç altına gönderir bilinç altında hayaller ile sabitlenir ve uykuyla beraber rüyalarda sahnelenmeye başlar ve bu yüzden rüyalar her zaman bir mesaj niteliğindedir Kendimden sizlere aktaracağım bir olayı anlatmak istiyorum: Anlatacağım hikaye 2 haftanın içerisinde gerçekleşti Geçen yıl yani 2010 yılında her hangi bir gündü gece geç bir saatte uykuya daldım rüyalar o kadar haber vericidir ki tabi bunu ilk günlerde anlamamıştım ve rüyamda bir otoban vardı uzun bir yolculuktaydım ve o kadarda yorgundum arabada mıydım otobüste mi tam emin değildim ve bir şehre indim ve sonra uyandım ve o gün bir makale okumuştum rüyalar ile ilgili rüyaların bir mesaj niteliğinde olduğunu anlatılıyordu ve o günden sonra rüyalarımı parça parça kaleme aldım ilk rüyamı yani yolculuğumu yazdım tek bir satır sonra 2 nci rüya da ise kız arkadaşımından kaynaklanan bir sıkıntı ile uğraşıyordum ve uyanır uyanmaz bu durumu da yazdım hızlı geçmek istiyorum diğer rüyaları 3 ncü rüyamda ise Elimde bir defter vardı ve yürüyordum hava bozuk 4 ncü gün ise bir cep telefonu ama sürekli çalıyor susturmaya çalışıyorum 5 gün ise gariptir telaşlı koşturuyorum bir yere ve 6 gün sadece 2-3 saat uyuyabilmiştim o günde kız arkadaşımı görmüştüm rüyamda ve bu rüyalar sıra sıra değildi ve not tutmamın sebebi de buydu hepsini yazdım birleştirmeye çalıştım zihnimde acaba bir anlam çıkar mı diye ama bir sonuç çıkmadı rüyamın 6 kısmından sonra kız arkadaşımı rüyamda gördüğüm için erken bir saatte kız arkadaşımın evine gittim neyse detaya girmeden içeri girdiğimde uyuyordu bekledim sonra telefonu çaldı ve uyandı kalktı ama morali çok bozuk sarıldı bana o sırada ağladı bir sorun vardı ama hiç anlatmadı günler geçti ve biz ayrılmaya karar verdik ve nihayetinde ayrıldık bize ait bir defter vardı ilişki bittiğinde o defteri yırtıp atmıştım sonra rüyalarımı yazdığım defter geçti elime günler sonra o defterdeki yazdığım rüyaların anlamlarını yaşamıştım cep telefonu olayı ,defter olayı, acele bir şekilde koşturmam , ama yolculuk kısmını yaşamamıştım aradan bir ay geçti oda gerçek oldu biz 10 yıldı yaşadığımız yerden başka bir şehre yerleşecektik ve bu olaylardan sonra rüyaların gerçeklik payı olduğuna inandım unutmayın hisler çok önemli ve size tavsiyem olacak nasıl sıralama yapmanız gerektiğinde ve uyumadan önce ne yapmanız gerektiğinden eminim ilginizi çekecektir Şu sıralar astral seyahat için uğraşıyorum ama belirtilerden farklı bir sonuç alamadım Unutmayın insan oğlu Allahın yaratmış olduğu varlıkların en değerlisidirGerçekler sizinle olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com