Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, değerli, fikir, hakkında, rüyam, üyelerden

Rüyam Hakkında Siz Değerli Üyelerden Fikir Bekliyorum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyam Hakkında Siz Değerli Üyelerden Fikir Bekliyorum

Merhaba arkadaşlar Bir süredir Siteyi Takip içerisindeyim genelde okuyup bilgi toplamak tercihim neyse

Yaklaşık 3 gün önce Şu şekilde bir rüya gördüm aslında rüya mı gerçek mi hala muallaktayım bu yüzden siz değerli üyelerden bilgi istiyorum

Gece geç Saatler uyandım ve birden yavaşça yukarı doğru yükseldiğini hissettim bu yükseliş neticesinde bir süre anlam veremedim ve mutfağa doğru gittim yattığım yer ile mutfak arası kısa bir mesafede daha sonra kapı zaten açıktı fakat hafif bir ışık hüzmesi vardı aslında onu merak edip oraya doğru yöneldim geriye baktığımda ise bedenim yatağımda idi ve kendi kendime tüh sanırım öldüm diye bir şeyler diyordum yani ağzımla değilde sanki düşüncelerimle beynimin içinde böyle diyordu daha sonra ilk aklıma gelen annemin yanına gitmek olduğuydu sıcak olduğu için bütün odaların kapısı açık evde ve kapıdan içeri girip annemin yanına gittim biraz kendisini inceledim yani nefes alıyordu bir kaç kez seslendim fakat beni duyupta tepki vermedi daha sonra mutfaktaki ışık hüzmesi oldukça artmıştı ve beni oraya doğru yavas yavas çekiyordu bende sanırım beni almaya geldiler diyip mutfağa doğru hamle yaptım daha sonra bedenim ayak ucuna geldim ve bir süre burda bekledim yine bu esnada neden beni kimse almaya gelmiyor diyip hayıflanıyordum ki arkama döndüğümde bedenimin karşısında kıpkırmızı kapı boyunca uzunluğunda ve hiç bir tepki olmadan azrail olduğunu düşündüğüm varlık vardı , bir süre sadece ikimiz tepki vermeden birbirimize baktık daha sonrasında ben yine ona ben ne yaptımda beni cehenneme götürmeye geldin diyip ağlamaya başladım fakat hiç bir cevap vermedi gitmek istememe rağmen sanki ruhumu yavaşca çekmeye başladı aramızda 4-5 mt olmasına rağmen yanına gidene kadar bütün ömrümde yaşadıklarım bir an gözünüm önünden geçti ve düşünmeye başladım bu kadar büyük günah ne işledimde cehenneme gidiyorum diye daha sonra o varlıga yaklaştıkca arkasında kırmızı ve sıcak bir geçit gibi bir şey açılmaya başladı yaklaştıkça yüzüme ve göğüslerime yanma hissi geliyordu daha sonra iyice yanına kadar geldim ve içeriden bağrışmalar geliyordu fakat ben hep ne yaptımda cehheneme gidiyorum diyip soru soruyordum ve herhangi bir cevap alamadım

daha sonra birden sanki film geri sarılır ya o tarz bir şey oldu ve kendime geldim kendime geldiğimde gerçekten sırtımdaki atlet su gibi olmuş ve kalbim hiç olmadığı kadar hızlı atıyordu tabi doğal olarak dudağımda uçuklar çıktı , bir süredir araştırıyorum rüyam hakkında fakat henüz tam net olarak fikir sahibi olamadım

okuyupta yorum yapabilicek bütün arkadalara çok teşekkür ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com