Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astartışma, hazreti, paylaşma, rüyalar, yusuf

Rüyalar Ve Hazreti Yusuf (A.S)[Tartışma - Paylaşma]

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyalar Ve Hazreti Yusuf (A.S)[Tartışma - Paylaşma]

Selamun Aleyküm arkadaşlarım,

Hazreti Yusuf'un hayatını yada hayatından kesitler bilen arkadaşlarımız vardır Bende okudum ve kafamda bazı soru işaretleri oluştu Rüya tabirlerine inanmazdım fakat hazreti yusufunda yaptığını görünce varolduğunu anladım Hazreti Yusuf gelecek hakkındada yorum yapabiliyordu Geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğini biliyoruz Hazreti Yusuf peygamberdi tabi onun özelliğiydi o Ama bu Rüya tabirlerinde gelecek yorumlamak bize uygun mudur? Sonuçta peygamberler insan olduğu için bizlere bir ibret, örnektir Daha doğrusu rüyalarda geleceğe yorum yapabilir miyiz sizce ? ve İnsanlara gelecek hakkında bilgi yada yorum yapmak ne kadar doğrudur ki ? Ben günah diye biliyordum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com