Arkadaşlar dün gece çok uzun ve çok garip bir rüya gördüm Yani istemdışı gördüğüm bir rüyaydı Kıyamet günü gelmişti ve birisi bana 'kıyamet günü bir sura üflenecek,cennete gidecekler bu surayı çok güzel bir müzik olarak duyacak cehenneme gidecekler ise damarları çıkacak gibi olacak' dedi Neyse birden bütün herkes durdu ve ben ney sesi duymaya başladım ama baygınlık geçiriyor gibiydim Her neyse sonra bir anda herkes kefen giymişti ben dahil Topluluk vardı ama öyle böyle değil daha önce hiç görmediğimiz varlıklar vardı sonra kendimi bir odada buldu beyaz bir odada Yüzünü görmediğim yani yüzüne bakamadığım bir ses bana arapça birşeyler söyledi ama çok hızlı geçiyordu zaman sonra insanların bulunduğu çok güzel bir yerdeydim Yani öyle tropik meyveler filan yoktu beyazdı heryer ama içimde son derece bir mutluluk vardı patlayacak gibiydim mutluluktan Orada hiç görmediğim yüzlerle konuştum bana cennette olduğumuzu söylediler Arada bazı insanların alnında yan yatmış D işareti vardı neyse ben Allah'ı görmek istedim Sonra yine yüzüne bakamadığım,kafamı kaldıramaya cürret edemediğim bir şey bana 'o her zaman seninledir' dedi sonra ağlamaya başladım ama sevinmiştim ve ağlıyordum içimde huzur vardı sonra uyandım ve hala ağlıyordum okuduğunuz için teşekkür ederim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.