Rüyamda İblis Benzeri Birşey Gördüm |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyamda İblis Benzeri Birşey GördümAslında rüyayı bunu yazmadan birkaç saat önce oldu Eve 17 00 gibi geldim biraz oyalandım yattım uyudum Buraya kadar herşey normal Rüyam inanılmaz gerçekciydi Yine aynı şekilde yattığım odamda yatağın ucundaki sandalyede oturuyodum Dışarıdaki sesler falan gerçek gibiydi Rüyamda sandalyede otururken hava karardı ve ben yine uyumaya başladım Daha doğrusu astral seyahat benzeri bişey oldu Aynı forumdaki üyelerin tarif ettiği herşey oldu En son rüyamdaki sandalyedeki bedenimi izliyordum Başımı sağa yatağa doğru çevirdiğimde gerçek bedenimi de görüyordum İki bedenim de karşımdaydı Asıl sorun başımı sola masaya doğru çevirdiğimde oldu Simsiyah duman bulutu gibi birşeyle yüzyüze geldim Hiçbir şey belli değildi bedeninde ama gülümsediğini hissediyodum Çok korktum ve ben rüyada olmalıyım gibi tepkiler vermeme rağmen uzun süre uyanamadım Uzunca bi süre o duman bulutuna baktıktan sonra annemin uyandırmasıyla kalktım![]() Acaba bilinçaltımın aşırı saçmalamalarımı yoksa gerçekten rüyamda lusid'e düşüp astral seyahat mi yaptım? |
|
|
|