Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlayamadığım, rüya

Anlayamadığım Rüya ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anlayamadığım Rüya ?

Evet arkadaşlar veya büyüklerim ben bu gün bir rüya gördüm ama çok değişik rüyaydı daha doğrusu 2 rüya1 rüyamı anlatmıyacağım çünkü normal rüyaydı 9-10 gibi uyandım televizyonu açtım 5dk sonra kapadım uyudum ve uyuduğumda rüyam şöyleydi:

Rüyamda ananemler'deydim ve orada ilk olarak enerji çalışması yaptım ve astral deniyecektim uzandım burda okuduğum bir teknik geldi rahatlama tekniği hatta ilk tüm kaslarımı sıktım sonra bir anda kendimi serbest bıraktım rüyada astral yaşadım ruhumun havada olduğunu hissettim bir anda panik yaptım ve gözümü açtım nefesim kesiliyordu ara ara ama olmuştu astral ve bir sorun vardı beni görebiliyordular ama ben astral deydim ve bedenime dönemiyordum aklıma rüyadan veya bedenime dönmek için kendimi öldürmem gerektiği geldiAma böyle olmadı çünkü 2 silah vardı biriyle ayağıma sıktım bir şey olmadı ağzımdan içeri soktum silahı sıktım olmadı yani uyanamadımda rüyadaki bedenime dönemedim'de çok uğraştım dönmeik için ve böyle yaparken 2-3 kere gerçekte uyandım ama saniseler içinde uyudum yani gözümü açabiliyordum 1-2 saniye gördüm anında istemsiz olarak uyudum biraz daha olay vardı hatırlamıyorum

Uzun oldu ama okuduysanız yorumlarmısınız bu neydi astral çıkarken aynı gerçekte çıkar gibi yaşadım ruhumun çıktığını benden büyük veya küçük kim olursa yorumlarsa sevinirim iyi günler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com