Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rüyalarım

Bazı Rüyalarım

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bazı Rüyalarım

Merhaba arkadaşlar bazen ilginç rüyalar görüyorum Bunları buraya yazacağım belki bir çözüm bulunur

RÜYA - 1

Bizim evimizde küçük bir oda var oradan hep korkmuşumdur İçimdeki ses orada bir şey var diyor Neyse yatmadan önce aklımda orayla ilgili hiç bir şey yoktu Uyudum neyse, rüyamda o kapının önünde bekliyorum Kapı yarı açık içerisi karanlık Rüya sonuna kadar böyle geçti

RÜYA - 2

Yine o odayla ilgili bir rüya Okul saati gelmiş ben üstümü giyineceğim, odaya giriyorum valiz var odada, valizden eşya alıyorum ve nefesim orada kesiliyor rüya bitiyor Bu rüyayı 2-3 defa gördüm nedendir bilinmez

RÜYA - 3

Bu rüyam küçükken başıma geldi 2 hafta boyunca mı ne görmüştüm Rüyamda biri, yüzü yok sürekli her rüyamda beni vuruyor Mermiyi hissediyorum

Rüyalarım bunlar arkadaşlar lütfen uzman biri cevaplasın

İYİ GÜNLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Bazı Rüyalarım

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bazı Rüyalarım

Küçüklükte görülen rüyalar genelde o dönem üst düzeyde hissedilen korkular ve sonunda ölümle uyanılan şekildedir Diğer iki rüyana gelince o odayla ilgili korkularını yenmeye çalışmalısın, muhtemelen uzun zamandır kafanda kurguladığın bi şeyler vardır ki korkuyosun odadan Özellikle aydınlıkta ve rahat hissettiğin durumlarda o odada vakit geçirmeye çalış korkularını yenmene yardımcı olur diye ümit ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com