Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamları, rüyalarımız

Rüyalarımız Ve Anlamları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyalarımız Ve Anlamları

Her insanın hayatı boyunca tecrübe ettiği belkide güvendiğimiz sayılı olaylardan biri
Rüyalar
Aslında sağlıklı bir insan her gece mutlaka birkaç rüya görür Fakat bazılarımız görmemekten şikayet eder Aslında görmemek mi mesele yoksa hatırlamamak mı? Tabi hak vermek lazım hiç hatırlamadığınız bir olayı şahit yoksa yaşamamış sayılırız Peki hatırlamamanın bir nedeni var mı?Elbette var

İnsanın beyni iki parça halinde çalışır: Bilinçli kısım ve bilinçaltı Bilinçli kısım şu an bu yazıyı okuduğunuzun "farkında" olan kısımdır Hayatınızda bilinçli olarak yaptığınız faaliyetleri kapsar Bilinçaltı ise yine siz bu yazıyı okurken benim üslubumdan, seçtiğim kelimelerden, hatta yazının renginden etkilenen ve siz farketmeden bunlar hakkında yorum yapıp arşivleyen bölümdür İlginçtir ki beynin onda dokuzluk kısmını kapsar Ama siz mistik arkadaşlarımın en çok işine yarayan da bilinçaltıdır Parapsikolojik çalışmalarda bilinçaltından haberdar olan ve onu kullanmasını bilen insanların daha başarılı olduğu bir gerçektir Hatta bizim farkındalık dediğimiz mesele de işte bilinçle bilinçaltını kaynaştırmaktır (Konuyu biraz dağıttım sanırım )

İşte rüya hatırlama meselesi de bilinçaltımızla ne kadar barışık olduğumuza bağlıdır Ben çocukluğumdan gördüğüm tüm rüyaları anneme anlatırım İçime en kapanık olduğum zamanlar sabahları 4-5 rüyayla uyanıp bunları uzun uzun anneme anlattığımı fakat dışa fazla açıldığımda rüyalarımı hatırlamakta zorluk çektiğimi defalarca tecrübe ettim Size tavsiyem: Eğer rüyalarınızı hatırlamak isterseniz kendinizle başbaşa kaldığınız zamanları biraz artırın Faydasını göreceğinize inanıyorum

Gelelim rüyaların anlamlarına

Bu konuda çok fazla kaynağa rastlayabilirsiniz Ama bunlar rüya tabirleridir Kimse size rüyaları nasıl yorumlayacağınızı anlatmaz Bu iş elbette Allah vergisidir ama bu bilgiler size gökten inmez Allah bunun gibi yazılara rastlamanızı sağlayarak size bunları öğretir demek yanlış olmaz
Kısacası bu herkesin yapabileceği bir şeydir Tıpkı herkesin rüya görebildiği gibi

Düşüncelerimizin, söylediğimiz sözlerin hatta yazdıklarımızın birer enerjiye sahip olduklarını biliyoruz Bunlardan başka günlük hayatımızda yaptıklarımız ya da gördüğümüz nesneler de aynı şekilde enerjilere sahiptirler Mesela tombul bir vazoya bakarsanız farklı bir şey hissedersiniz incesini görünce farklı bir şey Bu durum o anlıktır fakat bilinçaltı bunu sonsuza kadar saklamak üzere kaydetmiştir bile İşte rüya meselesinin başlangıç noktası burasıdır

Farkındalık meselesinden ve kuantumdan ya da çekim yasasından muhatap olduğumuz enerjilerin geleceğimize yön verdiğini çok iyi biliyoruz Buranın altını çiziyorum çünkü bilinçaltımız bu konuda oldukça uzman Bilinçaltımız tamamen kendinizden geçtiğiniz bir anda yani uykudayken bize maruz kaldığımız enerjiler veya yaptıklarımız sonucu ortaya çıkan durumlar hakkında hemen bilgi vermeye başlar "Bana kimse bilgi vermiyor" diyebilirsiniz Evet, sekreteriniz size bunu raporlar halinde sunmaz Zaten öyle bir şey olsaydı herkes kendini inanılmaz derecede tanır ve çok büyük başarılar elde ederlerdi Bir köpeğin vücut diliyle size bir şeyler anlatmaya çalışması gibi o da kendi dilinde bağlantı kurmaya çalışır

Kısacası rüya denen şey bilinçaltımızın bize yolladığı mesajlardır O bunlardan haberdar olmamızı istiyor çünkü o bizim diğer yanımız Farkında olmadığımız yanımız

Diyelim rüyanızda agaçtan portakal yerken gördünüz kendinizi Ne alaka portakal? Yaz mevsimindeyiz Ağaçla portakalla bilinçaltı size ne anlatmak istiyor olabilir ki?
Mevsiminde olmayan bir meyve yemek kafanızın çok başka yerlerde olduğunu gösterir Ta aylar önceki bir durumu anlatması Bu iyi bir şey midir? Diyelim ağacın dallarını aşırı sarkmış durumda Bu mütevaziliği gösteriyor olabilir mi? O an içiniz çok huzurlu Gerçek hayatta bu aralar erişemediğiniz o huzuru aşırı arzuluyor olabilir misiniz? Ya da bir iki güne kalmaz o isteğinize kavuşacak mısınız? Yani bu durum çekim yasasını harekete mi geçiriyor?

Anlayacağınız ancak ve ancak siz bilebilirsiniz Rüyalarınızın gerçek anlamlarını Çünkü kimse sizi her halinizle bilmiyor Ve emin olun ki onların rehberliğinden faydalanırsanız asla pişman olmazsınız
(Not: Alıntı değildir İsteyen istediği yerde kullanabilir Umarım faydalı olmuştur)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com