Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kedi, siyah

Siyah Bir Kedi..

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyah Bir Kedi..

merhaba arkadaslar bundan 2-3 hafta önce 2-3 defa aynı tip rüya gördüm bunu size anlatmak ve görüşlerinizi almak istiyorumrüyadayken evimdeyim mutlu bir sekilde uzanmıs televizyon izliyorum

bir baktım yanımda siyah bir kedi var gözü yeşilimsi gibi böylepenceleri cok uzun bana kötü kötü bakıorbende ona bakıyorum bir anda saldırmaya baslıyor bana saldırdıgında sinirleniyorum ve her saldırdıgıdna savunmaya gecip püskürtüyorum her pence attıgını hissediyordum en son o vurduktan sonra ona yumruk atmıstım oda kosarak gitmisti hic korkmadım aslında2 olarak rüyamda evimdeydim eve 2 tane hırsız girmisti sanki onları tanıyor gibi konusuyordum neden hırsızlık yapıorsunuz fln die sonra evdekiler korkup koltuga oturmus olara kurku dola gözlerle bakıorbir süre sonra ben yata odama gidiorum saydam bir küre cıkıor karsıma sonra o saydam küre siyahlasıor ve o küreyi baltayla kırıorum icindne siyah bir yaban domuzu cıkıyor ve bana diorki bu is daha burada bitmedi dior ve sorna ucarak gidior o an bana cesaret gelior ve o hırsızlara saldırıp evden kovuyorumbir dieri ise mutfaktayım iceri siyah bir akrep girior bir bakıorumki mutfak büyümüs ben kücücük kalmısım neyse akrep bana kıskaclarıyla saldırıor ama ben zıplayarak püskürtüyorum en sonunda bir kez kıskaclıor ve acı cekiorum böyle kıskacı salladıgında sanki beni icine cekiyormus gibi oluor sonra masanın üstüne cıkıorum orda bir sopa var alıp kafasına vuruorum ve cıkıp gidior yine korku yok bende sadece biraz heyecan evet görüslerinizi bekliyorum neye isaret olabilir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com