Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekliyorum, hakkındaki, rüyam, yorumlarınızı

Rüyam Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyam Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyorum

Rüyalara takılan bir insan değilim ama bu rüyayı 3 gündür arka arkaya görüyorum Bu konuda bilgili arkadaşların yorumlamalarını rica ediyorum
Rüyam şöyleydi arkadaşlar Her taraf kar ve ben anlamsızca yolda yürüyorum ve yaşça küçük olan akrabalarım bir koyun sürüsünün içinde bana Fatih abi sende gel diyorlar ama ben çekiniyorum koyunlardan Ama ilginci tarafı çocuklar koyuları alıp ordan oraya atıyorlar ve çok güzel eğleniyorlar benim de gideceğim yol bu koyun sürüsünün içinden geçiyor Bende acayip bir korkuyla ordan geçiyorum Ve kaç gündür gözümün önünden gitmiyor hani filmlerde olurya hasky ler kar kızağını çeker Aynı o şekilde bir giden bir hasky bana bakıyor ve masmavi gözleri içime işliyor sanki sonra İlerde bir dersane görüyorum oraya gidiyorum içeri girdiğimde bacağım kanlar içinde boylu boyunca kesilmiş gibi müdüriyete gidiriyorum bir hastanenin acil servisi oluveriyor ortalık bir hemşire bacağıma dikiş atıyor ve bacağıma dikiş atarken bacağımdaki daha önceden atılmış dikiş izlerini görüyorum (bacağımda dikiş falan yok gerçekte) sonra kan ter içinde uyanıyorum ve anlamsız bir ağrı başımda çok takıldım arkadaşlar kaç gündür bunu görüp duruyorum her an bu aklımda bir yardım edin lütfen

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com