Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acayip, çok, ilgilenirmisiniz, konu, lütfen

Çok Acayip Bir Konu Lütfen İlgilenirmisiniz.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Acayip Bir Konu Lütfen İlgilenirmisiniz.

Size rüya göremediğimi söylemiştim işte şimdi bir rüya gördüm ve rüyamda aynalara çeşitli bakış açılarından baktığımdaki aynaların karşısındaki insanların ayna karşısındaki geçmişte yaptıklarını görüyordum mesela benim karşısında durduğum ayna çeşitli bakış açılarından baktığımda her zaman görünmeyen ama bazı zamanlarda gördüğümde ayna karşısındaki geçmişte yapılan şeyleri görüyorum ama kendimi gördüğümdeki yüzüm hep aynı ve bedenim hiç değişmemiş ama geçmiş olduğunu biliyorum ve evin içinde başka bir yerde annemin odası mesela onun aynasına baktığımdada doğru yerden baktığımda yine onunda geçmişte ne yaptığını görebiliyorum yüzü tam olarak göremiyorum ama annem olduğunu biliyordum ve işin garip yanı sürekli konuşmak isteyen bir ruhani varlık var burası önemli kısım rüyamda bedenlerin içine girip benimle konuşmak istiyor şimdi uyanır uyanmaz yazıyorum bunları aklımda kaldığı kadarıyla bunu şöyle anlatıyım içine girdiği şey yaratık gibi bir şeye dönüşüyor ve onu öldürmek zorunda kalıyorum en son annemin şekline girdiğini gördüm ve onun boğazını kestiğimde kurtçuklar ve böcek gibi pis şeyler çıktı ama onu öldürürken annem olmadığını onu kestiğimde annemin geri geleceğini düşünüyordum ki aslında gerçekten annemmiş çünkü annemin odasına gittiğimde annemi göremedim Annemin odasındaki aynadan baktığımda annemin dediğim gibi geçmişte olduğunu bildiğim halisunasyon tarzı görüntüler demiştim ya doğru açıdan bakıp annemi gördüğümde kelimelerimi tamamlamama ne zaman izin vereceksin gibi bir şey dediğini hatırlıyorum Şimdi bunu yazmamın sebebi böyle şeyleri geçmiştede gördüğümü hatırladım geçmişte aynayla alakalı bir şey yoktu ama yaratığımsı veya ruhani şeyler tarafından ele geçirilmiş insanlar gördüğümü hatırladım ki bu insanlar hep akrabalarım yada çok yakınlarım Bu rüyayı gördükden sonra aklımda şu belirdi bu çok fazla kurgulayan bir beynin eserimi yoksa bu rüyaların bir anlamı var mı?

Ve birde kimi zaman dikkat dikkat ettiğim uyanıklıkla uyku arası bir durum var benim yaşadığım onları yaparken uyanık olduğumu biliyorum ama uyandığımda hatırladığım şey sanki uyanıkken yapmamışım gibi mesela bu rüyayı görmeden önce ders çalışıyordum tam dalmadan önce annemden kahve istemiştim gözlerim kapanmış tam uykuya daldığımda uyuyormusun dediğini duydum annemin hemen hayır uyumuyorum dedim ve kahveyi aldım ama ne zaman aldım ne zaman içtim kahveyi ne zaman bıraktım hatırlamıyorum ve yatak değiştirmişim odamın içinde bunu yaptığımıda hatırlıyorum ama bu uyku ve uyanıklık arası bir durumda geceleri konuşuyorum birşeyler söylüyorum ve belkide hatırlamadığım şeyler yapıyorum (konum değiştirmek yada ona benzer şeyleri hatırlıyorum, hatırlamadığım kısım konuşmak sanırım) bu garip durumdan haberi olan var mı?

dipnot : Bu konuyu açmadan önce rüya göremiyorum görüyorsamda kesinlikle hatırlamıyorum diye bi konu açmıştım hiç bir şekilde rüya gördüğümü hatırlamıyordum ama bu rüyayı gördükden sonra geçmişte buna benzer rüyalar gördüğümü hatırladım Anneme bana kahve getirdin mi diye sordum biraz önce ayrıca getirdiğini ve masaya koyduğunu söyledi içtiğimi hatırlıyorum ama masadan aldığımı hatırlamıyorum mesela

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com