Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
farkındalık, rüyâda

Rüyada Farkındalık

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyada Farkındalık

Rüyamda okul sırasında oturuyurdum yeni bir öğretmen gelmişti konu anlatıyordu bir soru sordu "hayat anlamı nedir" gibi bende "farkındalık" dedim oda bana uzun uzun baktı ardında sordum öğretmene aurayı görebiliyormusunuz diye evet dedi ve bana kendi kafasının üstünü gösterdi kafasında gök kuşağı gibi renkler vardı bu benim auram dedi ardından beni bir odaya götürdü büyük bir kazan ve içinde su vardı meditasyon yapar gibi bağdaş kurdu ardından kalkarak suya iki eliyle dokundu su küre şeklinde hava doğru yükseldi suda görüntüsü süperdi dokundu dokunda o kadar çok oldu hepsi + işareti oldu sular aynı avatardaki su gibiydi küre şeklinde sonra kendimi bir karışık bir köprüde gördüm tersten gidiyordum sonra bitti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com