![]() |
İltifat |
![]() |
![]() |
#1 |
kar cicegi
|
![]() İltifatarkadaşlar herkes bir üsttekine öyle bir iltifat edecek ki sevinçten deliye döndürsün ![]() ben alttakine iltifat ederek başlıyım çünkü başka kimse yok alttaki devam ettirir sen varya benim hayatımda tanıdığım en güzel kalpli insansın kalbin o kadar güzelki yüzüne nur gibi ışık vuruyor seni tanıdığım için çok ama çok mutluyummmelekkkkkkkkk |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
J_TERRY
|
![]() kar çicegi yazıların cok guzel umarım sen de yazıların kadar iyi sindir
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bessraa
|
![]() j_terry abim sn süppersin yaahhh snin kdar iii,yakışıklı,cömert birini tanımadım falla inş hep böle kalırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() besra işte bu!!! denecek kadar akıllı şirin mantıklı ve tatlı bi kızsın valla 4x4 olaganüstüsün ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*scotland*
|
![]() senın su avatarında dakı kedı resmı yok mu her baktıgım da kuzı aklıma gelıor ustelıkde gecen sene kı rahmetlı jumjum mu hatırlatıor bana cok duygulanıyorum cat to cot kesmıtı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yosun_26
|
![]() scotlandcım sana ne desem az senin için hangi kelimeleri kullansam bilmiyorum çok ii çok sağlam karakterli birisisiiinn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Yosun sen çok iyi kalplisin asla başkalarını inciltmiyorsun mutluk sana hep yakın hüzün ise senden uzak olsun
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
YOLKESER
|
Tatia sen baharın ilk çiçekleri kadar güzel, sevgilerin,özlemlerin derinliği kadar zarif, herkesin sevemeyeceği kadar özel, en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmelsin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~YapRak DokeN GenCLiGimin SaTır araLarınDa aLTı kırmızıyLa CiziLmis ve Tırnak iCine aLınmıs SuSkunluGumun ßas haRfLerisin~~ßu Forumda ßu sozLere LAyıq insanLArDAnsın Tatia ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mate
|
![]() Çoğu amaçsız olabildiğince fazla hayat koşuşturmaları arasında tek amaç olabilecek kadar değerlisin ![]() ![]() ![]() (senin ki kadar iyi değil ama idare eder herhal:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~sen gidersen gözlerim parçalanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|