Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevaplar, ilgili, lütfen, meleklerle, mısınız, sorum

Meleklerle İlgili Bir Sorum Var, Lütfen Cevaplar Mısınız?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhabalar, görüşünüzü merak ettiğim bir konu var

Mutlaka bir yerlerde rastlamışsınızdır; bu aralar "melek terapisi" ve "melek kartları" gibi yeni yeni uygulamalar türemiş

Bununla ilgili kişisel gelişim adına kitaplar var Meleklerle yaşamak,diye

Başmelek Mikail falan diyorlar, sanıyorum bu kişiler meleklerle irtibata girdiğini iddia ediyor

Meleklerle terapi yapıyorlar,aldığı kararlarla meleklere danışıyorlar;kartlar falan çekiyorlar

Aslında konuyu çok derin bilmiyorum;fakat tüy görünce meleklerin yanında olduklarına falan inanıyorlar

Ve şaşırtıcı derecede bu insanlar hayatlarından son derece memnun,mutlu ve huzurluÇünkü inanmışlar

Bu konu hakkında bilgilerinizi ve özellikle fikirlerinizi merak ediyorum

Sizce bu uygulama saçmalıklar silsenine eklenmiş yeni bir safsata mı yoksa bir geçerliliği var mı?

Özellikle dini açıdan da bunu merak ediyorum

Ayrıca; forum sahibinin bu konuyu görürse fikirlerini esirgemesini istemiyorum

Herkese sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

hepsi palavradır meleğin işi gücü yok bizle mi muhattap olacak insanlarla ancak cinler muhattap olabilir

bu konuda futuhatta derin açıklamalar vardır düşük seviye meleklerle iletişime geçmek için evliyalık mertebesinde olmak lazımdır bu da kesinlikle ufak seviye meleklerdir o melekler bazı bilgileri verirler sadece bunlar hayata dair bilgiler değildir üst bilinç boyutundan gelen mesajlardır

fakat insanlar rüyalarında düşük seviye meleklerle irtiabata geçmiş olan bazı evliyalara himmet vasıtasıyla erişebilirler buda sufi okulunda yıllarını veren insanlar içindir Arınmışlık ve farkındalık yüksek olmalıdır Ayrıca herhangi birisi tamamen iyiniyetinden dolayı Hızır peygamberle bazen karşılaşabilir Hızır peygamber meleklerden daha üst seviyededir ve meleklerin tüm özelliklerini taşır Ayrıca tüm peygamberler meleklerden daha üst seviyededir

başmelek mikail değil cebraildir ve sadece peygamberlerle muhattap olur Hz Ali efendimizle bile direk irtibata geçememiştir Tamamen ticari çıkarlı bir uydurmadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com