Medyum Memiş |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Medyum MemişBİR RÜYA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ Doğal olarak pekçok insanın aklına şu soru gelebilir, 'Mehmet Memiş'in cinlerle ilgisi ne zaman ve nasıl başladı?' Bu tamamen benim iradem dışında gelişen bir olaydır Çok genç yaşta başımdan geçen enteresan bir olaydan sonra bu dünyaya girdim Bunu anlatmadan önce kim olduğum hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum 1968'de Ordu'da dünyaya geldim Babam iki evlilik yaptığı için 19 çocuğu oldu Ben 12'nciyim Ailemin maddi koşulları nedeniyle ilkokuldan sonra ancak iki yıl okuyabildim İki yıl hafızlık çalıştım Daha iyi iş imkanı olabilir diyerek İstanbul'a göç ederek, Fatih semtine yerleştik Ben o zaman 12 yaşlarındayım 13-14 yaşlarında iken Fatih'te bir kuru temizleme dükkanında işe başladım, Elif Kuru Temizleme Çalışıp aileme katkı yapmak zorundaydım, çok sıkıntılar, mahrumiyetler yaşadım İki arkadaşımla birlikte yaptığımız bir seyahat sırasında gördüğüm bir rüyadan sonra yaşamım değişti Ruh dünyamı alt üst eden olay şöyle gerçekleşti: 18 yaşında idim İki arkadaşımla birlikte Konya ve Urfa'ya seyahat kararı verdik O yıllarda gençler daha çok Bodrum, Kuşadası gibi sayfiye yerlerini tercih ediyorlardı Seyahattan önce üzerimde bir ağırlık, bir sıkıntı var, ama nedir tam olarak bilmiyorum Biraz da bu nedenle İstanbul dışına çıkmanın bana iyi gelebileceğini düşündüm Konya ve Urfa'da bazı din büyüklerinin türbelerini ziyaret etmenin maneviyatım üzerinde olumlu etki yapacağı düşüncesiye kafa dengi iki arkadaşımla çıktık yola Ramazan ayının onbeşiydi İlk durağımız Konya oldu Mevlana Hazretleri'nin ve diğer büyüklerimizin türbelerini ziyaret ettikten sonra Şanlıurfa'ya geçtik Büyüklerimizin kabirlerini ziyaret ettik, dualar ettik Şanlıurfa'da gördüğüm rüyadan sonra cinlerle temasa geçtim DÜNYADA CİNLERLE GÖRÜŞEN ÜÇ KİŞİYİZ Pekçok insan cinlerle irtibat halinde olduğunu iddia eder Bu doğru değildir cinlerle irtibat kurmak kolay bir iş değildir Pekçok insan şeytani cinlerin yönlendirmesiyle böyle konuşabilir, cinlerle görüştüğünü söyleyebilir Bunlara kimse inanmasın, çoğu yalandır Kimse de cinlerle ilişki kurmaya yeltenmesin, bu çok zor ve tehlikeli bir iştir Öyle her babayiğidin harcı değildir Allah korusun, kişi hem kendine, hem çevresine zarar verebilir Benim bildiğim kadarıyla dünyada cinlerle görüşen benim dışımda iki kişi daha var Bunlardan biri Hıristiyan, Litvanya'da yaşıyor Diğeri Pakistan'da yaşıyor, ama çok yaşlandı ve kabuğuna çekildi Cinlerle istişare halinde olmak çok büyük bir zahmeti gerektirdiğinden artık kaldıramıyor Litvanyalı olan ise halen cinlerle irtibat halinde Ben bu iki insan ile yüz yüze görüşmedim Onların varlığını yine cinlerin aracılığı ile öğrendim NEPAL BAŞBAKANI DAVET ETTİ Şanlıurfa'da gördüğüm rüyadan sonra yaşamım farklı bir yörüngeye girdi Fatih'te çalıştığım kuru temizleme dükkanı kısa bir süre içinde sık sık ziyaret edilen bir mekana dönüşünce bir yol ayrımına geldik Patronum bana gösterilen ilgiden rahatsızlık duyuyordu Onun işyeriydi Fatih semtini çok seviyordum, oradan kopamıyordum Patronum da işyerini satmak istiyordu Hali vakti yerinde olan bir arkadaşımın yardımıyla dükkanı satın aldım Fatih'teki mütevazı kuru temizleme dükkanı manevi, psikolojik sorunları olan insanlar için adres oldu adeta Bana gelen insanların önemli bir kısmı, halk arasında cinlenmiş olarak nitelendirilen hastalardı, ancak bunlarla sınırlı değildi Kocalarını evlerine bağlamak isteyen kadınlar, âşıklar, iktidarsızlık çekenler, işleri kötü giden işadamları, sporcular, sanatçılar, politikacılar, hatta milletvekilleri gelip gidiyorlardı Dükkanım sabah erken saatlerden akşam geç saatlere kadar ziyaretçilerle dolup taşıyordu Ünüm Fatih'i'un sınırlarını aştı, Türkiye'nin her yerinde tanınan bir isim oldum Şöhretim Türkiye sınırlarını da aşarak, uluslararası medyum sıfatı kazandım Hıristiyan işadamları, devlet adamları ziyaretime geldikleri gibi ben de onların davetlerine icabet ederek pekçok kez yurt dışına çıktım En son biliyorsunuz geçenlerde Nepal Başbakanı'nın daveti üzerine Nepal'a gittim İlk kez bir Müslüman, Budist tapınağında Kur'an-ı Kerim okudu Benim için çok ilginç bir seyahat oldu Bu seyahatle ilgili anılarımı sonra anlatacağım Çok şaşırtıcı isteklerle karşılaşıyor musun? "Bir kere insanlar çok özel sorunları için geliyorlar Özel hayatlarında çözemedikleri, tıkandıkları sorunlar için geliyorlar Cinlerin istila ettiği insanlar var, yakınları onları getiriyorlar Özel sorunlara fazla girmek istemiyorum, bu tamamen benim ile ziyaretçim arasında kalan mahrem şeylerdir Ama öyle abuk sabuk isteklerde bulunanlar oluyor ki şaşarsınız Reddettiğim talepler, yardımcı olmayı kabul ettiklerimden çok fazladır Bir örnek vermek isterim, çok uzun bir süre önceydi, bir kadın geldi, eşini aldatıyormuş, eşinin yanında çalışan bir adamla Kocasının ortadan kalkmasını, kendisinden soğumasını istiyordu Yani bir nevi benden ölüm büyüsü yapmamı istiyor Hemen reddettim ve ona tuttuğu yolun yanlış olduğunu anlattım 'Ben katil değilim' dedim Sonradan öğrendiğime göre işler yoluna girmiş Dinde haram olan bir şeye teveccüh göstermem mümkün değil" İngiliz politikacı bile benden büyü istediHristiyan ülkelerde büyü yaygındır Büyü olayı bu ülkelerde dışa vurulmaz, sır olarak kalır Bir İngiliz politikacı başbakanına büyü yapmamı istedi Doğru olmadığını söyledim Cinler, Periler ve sihir, Batı ülkelerinde de kültürün parçasıdır Her Batı ülkesinin mitolojisinde cinlerle perilere ilişkin söylencelerin haddi hesabı yoktur Batı'da yapılan ve Türkiye'de de gösterime giren çizgi filmlerde periler, hayaletler, korkunç yaratıklar, cadılar fink atıyor Haryy Potter, Star Vars, Yüzüklerin Kardeşliği gibi pek çok film hem Türkiye'de hem dünyada hasılat rekorları kırıyor Bu tür filmler belki bir fantezi arayışı ve bir keyif aracı olarak görülebilir Ama Batı toplumlarında cinlere, perilere ve sihire inananların sayısı az değil Bir araştırmaya göre İzlanda'da halkın büyük kısmı cinlere, perilere inanıyor Medyumluk ise Türkiye'ye Batı'dan geldi İradesi güçlü olmayan, zayıf, aşırı duygusal insanların kendileriyle ilgili pek çok hususta görünmeyen varlıkların tasallutu altında olduklarına inandıklarını görüyoruz Medyum Memiş'in anlattıkları ise elbette kendi görüşüdür Alıntı |
|