08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Medyum Kağan 2011 Kehanetleri
''Üniversitelere başvurup,parapsikoloji ve astrolojiyle ilgili bölümler açılması için uğraşacağım '' diyen medyum kağan,''bazı insanlar 5 duyu ile algılar Bazılarında 6 duyu vardır Ama bunu Türkiyede söyleyene,üfürükçü,cinci hoca yada deli diye yaklaşıyorlar Peki madem öyle bana çok iyi atıcılık diploması versinler''dedi son basın toplantısında Aslında söyledikleri ürkütücü Ve 2010 da kehanetlerini canlı yayınlarda söylediği videoları izledim Ve çok ilgimi çekti Asıl beni şaşırtan ise şudur Daha 1-2 saat önce Beyaz Showda İbrahim Tatlıses vardı Otellerini devredip,başka bir alana geçeceğini söyledi Telefona biri bağlandı ve resmen milletvekili adayı olması için dil döktü Sonra yani tam 15 dakika sonra Medyum Kağanın şu kehanetini okudum
''İbrahim Tatlıses,siyasete atılıp milletvekili olacak ve 3 yıl sürdükten sonra kendi partisini kuracak''
şaşırdım kaldım Sonra tüm kehanetlerini araştırdım ve çok ilginç şeyler çıktı  
Medyum Kağan 24 Aralık 2010 Cuma Günü başta, Doğan Haber Ajansı, İHA ve bir çok gazetecinin katıldığı bir basın toplantısı düzenledi Medyum Kağan bu basın toplantısında 2011 kehanetlerini kamuoyuna duyurdu Medyum Kağan 24 Aralık'da ''2011 depremler yılı olacak, Ocak ayının ilk haftasında Dünya'da bazı depremlerin yaşanacak bu depremleri 6 ile 9 şiddeti arasında olacak ve bu depremler, Himalaya Adaları'nda, Filipinler'de Şili'de Mozabbik'te Peru'da Pabua Yeni Gine'de Etiyopya'da Güney Pasifik'te Endonezya'da Jakarta'da İran'da Hindistan'da Yunanistan'da Polonya'da İspanya'da Avustralya'da Yeni Zellanda'da Meksika'da Küba'da Pakistan'da Uruguay'da büyük depremler olacak Bu olacak büyük depremler Dünya'nın dengesini bozacak bir çok yanar dağ tekrar faaliyete geçecek çok büyük tsunamiler meydana gelecek '' dedi
Medyum Kağan'ın kehanetinden 7 gün sonra 1 Ocak 2011'de Arjantin 7 şiddetinde, 3 Ocak'da Şili 7 2 Şiddetinde, 4 Ocak'da İran 5 6 Şiddetinde depremle sarsıldı Böylelikle Medyum Kağan bir kez daha bildi, bir kehaneti daha gerçek oldu Medyum Kağan'ın da dediği gibi Dünya Ocak Ayının ilk haftasında depremlerle sarsıldı
işte 2010 da bir çok felaketi tahmin eden bu medyumun 2011 kehanetleri  
http://www medyumkagan org/HaberDetay aspx?HaberId=445&KategoriId=37
alıntıdır  
|
|
|