Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2011, kağan, kehanetleri, medyum

Medyum Kağan 2011 Kehanetleri

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Medyum Kağan 2011 Kehanetleri

''Üniversitelere başvurup,parapsikoloji ve astrolojiyle ilgili bölümler açılması için uğraşacağım'' diyen medyum kağan,''bazı insanlar 5 duyu ile algılarBazılarında 6duyu vardırAma bunu Türkiyede söyleyene,üfürükçü,cinci hoca yada deli diye yaklaşıyorlarPeki madem öyle bana çok iyi atıcılık diploması versinler''dedi son basın toplantısındaAslında söyledikleri ürkütücüVe 2010 da kehanetlerini canlı yayınlarda söylediği videoları izledimVe çok ilgimi çektiAsıl beni şaşırtan ise şudurDaha 1-2 saat önce Beyaz Showda İbrahim Tatlıses vardıOtellerini devredip,başka bir alana geçeceğini söylediTelefona biri bağlandı ve resmen milletvekili adayı olması için dil döktüSonra yani tam 15 dakika sonra Medyum Kağanın şu kehanetini okudum

''İbrahim Tatlıses,siyasete atılıp milletvekili olacak ve 3 yıl sürdükten sonra kendi partisini kuracak''

şaşırdım kaldımSonra tüm kehanetlerini araştırdım ve çok ilginç şeyler çıktı

Medyum Kağan 24 Aralık 2010 Cuma Günü başta, Doğan Haber Ajansı, İHA ve bir çok gazetecinin katıldığı bir basın toplantısı düzenledi Medyum Kağan bu basın toplantısında 2011 kehanetlerini kamuoyuna duyurdu Medyum Kağan 24 Aralık'da ''2011 depremler yılı olacak, Ocak ayının ilk haftasında Dünya'da bazı depremlerin yaşanacak bu depremleri 6 ile 9 şiddeti arasında olacak ve bu depremler, Himalaya Adaları'nda, Filipinler'de Şili'de Mozabbik'te Peru'da Pabua Yeni Gine'de Etiyopya'da Güney Pasifik'te Endonezya'da Jakarta'da İran'da Hindistan'da Yunanistan'da Polonya'da İspanya'da Avustralya'da Yeni Zellanda'da Meksika'da Küba'da Pakistan'da Uruguay'da büyük depremler olacak Bu olacak büyük depremler Dünya'nın dengesini bozacak bir çok yanar dağ tekrar faaliyete geçecek çok büyük tsunamiler meydana gelecek'' dedi

Medyum Kağan'ın kehanetinden 7 gün sonra 1 Ocak 2011'de Arjantin 7 şiddetinde, 3 Ocak'da Şili 72 Şiddetinde, 4 Ocak'da İran 56 Şiddetinde depremle sarsıldı Böylelikle Medyum Kağan bir kez daha bildi, bir kehaneti daha gerçek oldu Medyum Kağan'ın da dediği gibi Dünya Ocak Ayının ilk haftasında depremlerle sarsıldı

işte 2010 da bir çok felaketi tahmin eden bu medyumun 2011 kehanetleri

http://wwwmedyumkaganorg/HaberDetayaspx?HaberId=445&KategoriId=37

alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com