Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
oda, vampir

Vampir Mi ? Oda Ne ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vampir Mi ? Oda Ne ?

Bu aralar herkesi bir Vampir merakı sarmış gidiyorNereye baksam vampirler ile ilgili mutlaka bir konu görmekteyimbu vampirlere duyulan ilgi nereden kaynaklanıyor onuda araştırmak lazım aslındaAma büyük ihtimal gençlerimizin karekter sorunu yaşamalarından olsa gerekBu dönemdeki çocuklar kendilerine uygun bir idol seçerler ve onların izinden giderlerOnlara benzemeye çalışır,onları taklit ederlerBu gayet doğal birşeyAma gelin görün ki gençlerin kötü şeyleri örnek alması beni biraz da olsa üzüyorMesela gençlerimiz bir müzisyeni örnek alabilirlerŞahsen ben bu yazın keman kursuna başlıyacağımAma öyle sanıyorum ki bu filmler bizi bu hale getiriyorAlacakaranlık,Blade vb gibi filmler bana göre tamamen hipnoz etkisi taşımaktaDemem o ki ''Gerçeklikten uzaklaşmamalıyız''
Bir sitede görmüştüm ismi lazım değil baş harfi Edward orda bir bayan üye diyor ki; Ahh Edward gelsende beni ıstırsan! bu yorumu görmem bile yerlere yatıp katıla katıla gülmeme yettiErkekler neysede bu bizim Türk kızları çok saflarBelkide onlarda farkındalar böyle birşeyin olmuyacağını ama bile bile bu tavırları sürdürmeleri bence zaman kaybından öteye gitmiyorBenide Edward düşmanı birisi olarak görmeyinizAksine bende Alacakaranlık serisini severek takip etmekteyimVe Vampirler ile ilgili bir çok film izledimAma ben bunları izlerken olaya sadece bir kurgu olarak baktımKişiliklerini oturtamamış gençlerimiz gibi özenerek değilAma bir yöndende iyi diyorum çünki yanlışlar herzaman beraberinde doğruyu getirirKişilerde yaptıkları yanlışlarla doğruları öğreneceklerdirŞimdi diyorsunuzdurNerden biliyorsun kardeşim belki vampir diğe adlandırılan varlıklar var? Benim cevabım sizlere şöyle olur;Evet böyle varlıklar var olabilirÇünki bu hayatta hiç birşey imkansız değildirAma sorarım size eğer bu tür yaratıklar var ise neden bir insanoğlu farkında değil ? Yada neden hiç medyaya,basına,televizyonlara böyle şeyler yansımıyor ? Yada onlarıda geçin neden hiç bir kutsal kitapda bu varlıklara dair en ufak bir bilgi bile yok ? Eee kutsal kitaplarıda geçin neden hiç bir bilim adamı bu varlıkların var olabileceğine dair ortaya gözle görülür bir kanıt koyamıyor ? Neden ? Sizi temin ederimHiç bir olay bukadar uzun bir süre gizli kalmaz,KALAMAZ
Vampirleri çekici kılan şey onların bir takım doğa üstü güçlerinin olmasından öteye gitmezİşte ucabilirler,yarasaya dönüşebilirler,gözlerinin rengi değişir,soluk tenliler,çok güçlüler,telepatikler,ölümsüzler yada yüzlerce yıl yaşayabilirler,dişleri uzundur,kan emerler vb vb Acaba bu vampir tanımı bize eskiden yada günümüzde bile sadece sinemalarda,filmlerde; Kötü kokarlar,gözleri kördür,hiç yıkanmazlar,tezekle beslenirler,leş yerler,boyları kısadır,kafaları büyüktür vb şeklinde gösterilseydi bakın bakalım bu vampir denilen varlıklara kaç kişi inanıyorduYada onlar gibi olmak için çaba sarf ediyorlardıNe hikmetse bütün güzellikler,bütün karizma unsurları bu varlıklarda bir araya getirilmişSize garanti veririmRoman yazarlarının hayal güçleri çok gelişmiştirbu vampir efsaneleri sadece efsanede kalırVE umuyorum ki sizlerde bu yazıyı okuyanlarda en kısa zamanda içinde bulundukları bu yalan dünyadan çıkarlar
Evet burası Psişik bir site bu tür konuları paylaşıyoruzAma bizler bilinçliyizdirSizlerinde bu şekilde bilinçli olmanızı diliyoruz

Ayna Sır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com