![]() |
Şiir Yazalım |
![]() |
![]() |
#1 |
kar cicegi
|
![]() Şiir Yazalımarkadaşlar bu oyunda herkes bi alttakine bi isim yazacak ve ondan yazdığın isim için baş harfleriyel başlayan bir şiir yazmasını isticen alttakide şiiri yazıp o da bi isim söylicek mesela ayşe A şk başa gelmiş ne fayda Y emem içmem bir daha Ş ifa olsada canıma E lveda hayat elveda canan hadi bakalım sıra sizde ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() C anımı aldın gönülden A şkın düşmess dilimden N e yaparın sensiz benn A hh snsizligi bir bilsen N olur bana dönsen hadde bnm adımdan yasın baqalım BESRA ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Beni bu hayatta Ellerimi dokunacak ve tutacak Sevenlerim olsaydı Renki gözlerine bakacak Aşıklar sana hasret kalırdı Nadir ismi hadi bunu yazın
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() Ne zaman seni düşünsem Ansızın bi sızı gelir kalır içimde Dilim varmaz kimseye bitti artık demeye İnan bir gün biterse ne sen ,ne de Rengi solmuş gülün kalacak bende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VALLA DAHA İİSİ CAN SAGLIGI ![]() ![]() ![]() (ŞENAY)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() Şimdilerde sessizlikteyimm ![]() ![]() ![]() Ezbere okunan bir şiirin Nadiren gidilen bir yerin En sonundayım ![]() ![]() ![]() Yardan ayıran bi uçurumun kenarındayım ![]() ![]() ![]() başak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Ben ne acılar gördüm Ama sevgilerde var Şevkatle yaklaşan Annelerde var Küçük dünyada gördüğüm ne hayatlar var binlerce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
tatia27
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gözyaşı
|
![]() şaiir lerdir sevenleri anlatan Ezgilerdir hayatı anlatan Nefistir bir ömür yaşatan Az gelir bir ömrü anlatmaya yaşamak gerekir nergiz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bluemoonlight
|
![]() N e oldu sımsıcak ellere ![]() ![]() ![]() E bediyen benimdi hani gözlerin ![]() ![]() R iyakar oldun,riyakar yüreğin, G özlerin bakmıyor seviyorum dercesine İ lmek ilmek akıyor gözlerimden yaş Z iyan oldu,ziyan ettin beni ![]() ![]() ![]() ![]() ___SAMET___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gözyaşı
|
![]() semeya uçurduğum kuşları aşıklara aşıklara hediye ettim mehtaptaki kızıl güneşi ellerine hediye ettim tarihide kalbinde fet ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bluemoonlight
|
![]() Feri sönmedi gözlerimin gitsen bile ![]() ![]() Ey yar duyacaksın sesimi sende Rahat bırakmayacak Seni kalp atışlarım Düşman olacak sana göz yaşlarım ![]() ![]() İnanamayacakSın ben miyim bu Sevginin Sahibi ___EBRU___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Gözyaşı
|
![]() Esen rüzgarda seni tanımak bulutlutları sürüklediği gibi seni bana sürükler razıysan bu hayatın akışlarına umutlarımda var benim senin için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bluemoonlight
|
![]() h ayat ne gariptir değil mi sevgili! e bediyen seveceğim diyen yürekler l ime lime olmuş gidişlerle,terkedişlerle i syankar olmuş yürekler ![]() ![]() n acizane hediyemdir bu gözyaşlarım da Sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gözyaşı
|
![]() Nerdesin güzel gözlüm evini mi arıyorsun sen var mıdır sana sevgisini gösteren istemem o zaman bu hayatı ne acıdır sensizliğin acısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
bluemoonlight
|
![]() A h edip duruyorum,anlamıyorum kalbimi y okluğunun acısı vurmuş yüreğimin kıyılarına l ütuf mudur bilmem bu acılar senden bana_? i lmek ilmek akıyor yaşlar gözlerimden n edendir bilinmez neden bu çileler_? HAYAT |
![]() |
![]() |
|