|  | Karabasan Ve Cin İlişkisi |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Karabasan Ve Cin İlişkisiÖncellikle Merhabalar hemen konuya gireceğim  Karabasan Nedir? Uyku felcidir  İnsanlar rüya gördükleri REM uykusu sırasında, göz ve solunum kasları dışında tamamen fizyolojik bir felç durumundadırlar  Kaslarının hiçbiri çalışmaz  Böyle olmasaydı, biz rüyalarımızı oynar hale gelirdik  Rüyamızda ne yapıyorsak, yatakta da onu yapmaya başlardık  Bazen rüyadan uyandığımızda beynimiz uyanık ve etrafın farkında olduğumuz halde, hareket edemez, ses çıkaramaz ve göğsümüzün üzerinde bir ağırlık varmış gibi hissederiz  Bunu herkes hayatının bir döneminde en az bir kez yaşamıştır  Korku verici bir durumdur  Ama saniyeler içinde kendiliğinden düzelir  Karabasanın olma nedeni; uykudan uyanmamıza rağmen REM uykusundaki fizyolojik felç halinin, uyanır uyanmaz çözülmemesine bağlıdır  Bilimsel yönü dışında    Karabasanın, insanın uyanışı esnasında fiziksel,eterik ve astral bedeninin aynı zamanda bir araya gelmediklerini ve birinin dışarıdayken (tam olarak bedene girmemiş halde) diğerinin bedene dönmüş olduğunu biliyorum  Odayı hisseder, görürsünüz; hatta dokunduğunuzu da hissedersiniz,yatakta olduğunuzu da    Fakat bağırsanız sesiniz çıkmaz; çünkü astral bedeninizle bağırıyorsunuz, fiziksel bedeninize aynı uyarıyı gönderemiyorsunuz  Aynı şekilde bu sebepten ötürü fiziksel bedeninizi hareket ettiremezsiniz  İşte karabasanın ilmi ve lügat boyutu bu  Biz şimdi hakiki yaşanan suretine dönelim  Karabasan diye tesmiye edilen şey cin’in ta kendisidir  Ben ve benim gibi cinlerle irtibat kuran her kes bunların baskınına uğramıştır  Özellikle ben küçük yaşlarda bu illetten çok çektim  İnanın artık uyumaya korkardım  Günde birkaç kez çöktükleri olurdu  Ama sürekli bu durum devam etti  Buda küçük yaşta geçirdiğim bir hastalıktan kalmış her halde  Çöktüğü zaman tüm vücudunuz hareketsiz kalır  Ama bilinciniz açıktır  Her şeyi dünürsünüz , ama uygulayamazsınız  Yanınızda kim var , kim yok oda içersinde neler var, hatta hangi oda da ışık var hangisinde yok , hepsini uyanık gibi hissedersiniz  Yanınızdakine avazınızın çıktığınca bağırırsınız, yani bağırdığınızı zannedersiniz  Ama kimse sizi duymaz  Çünkü sesiniz çıkmaz  Sanki felç gibi öylece yatarsınız  Üzerinize sanki çok ağır bir nesne çökmüşte altında eziliyormuş gibi olursunuz  Bunu tam bir hayal etmek için depremde yıkılmış bir evde bir kolonun altında kaldığınızı düşünün, Kolon öyle sizi altına almış ki nefes alamıyorsunuz, sadece düşünüyorsunuz  Hareket hiç yok  İşte karabasandaki durumda böyledir  Ben küçükken bir kolay yol bulmuştum  Karabasan çökünce ayak parmaklarımı oynattığım zaman ayıkırdım  Çünkü en kolay oynattığım organım ayak parmaklarımdı  Tüm gücümü ve düşüncemi ayak parmaklarımı oynatmak için kullanırdım , oynatınca da ayıkırdım  Bazı büyüklerimiz derler , karabasanı uyku anında yakalarsanız bir daha gelmez diye  Bazı kişilerde bu etkili olmuş  Ama her zaman değil  Zaten onları o an yakalamak veya onlardan üstün gelmek büyük bir mesele  Canınızın derdindesiniz  Siz kıpırdamaya çalıştıkça o daha da sizi sıkar ve baskı uygular  Size sadece son yıllarda ve günlerde bunlarla ilgili yaşadığım üç olayı anlatıyım  Bu olaylardan sonra onların cin olduğuna daha da emin olursunuz  Sana neden sürekli geliyor, bitiremedin diye düşünen olursa, bizler her hastaya baktığımızda hastanın suçlularını üzerimize çekeriz ve bize saldırmalarını sağlarız  Böylece onları alıp imha ederiz  Yoksa hasta kurtulmaz  Bu yüzden bize sürekli gelirler  Gelenler aynıları değil  Çünkü aldığımız ölmüştür, yeniden gelemez  Şimdi gelelim yaşananlara  BİRİNCİ OLAY: Bir hastaya bakmaya başladığım ilk günlerde gece uyurken, birden üzerime çok ağır birinin çöktüğünü hissettim  O anda hâta aslında bende idi  Temellik yaptım ve abdestsiz yatmıştım  Bizlerin özellikle hasta bakımı günlerinde mutlaka abdestli yatmamız lazım  Gece saldırılarına karşı görevlileri anında çağırmamız için bu gerekli  Neyse o ana kalkmaya çalıştım ama iyice çullandı  Çok güçlü idi  O bastıkça ben daha da onu yakalamaya çalışıyordum  Bir yakalayabilsem sana sorarım der gibi  Bu boğuşma biraz sürdü  Ama beni çok yordu  Bu durumla karşılaşanlar bilir  Kalkınca kendinizden çok ağır biri ile güreşmiş gibi olursunuz  O an Müsait olmadığım için görevlilerimi de çağıramıyordum  Yani ulvileri  O çabalamam sonucu birden elini tuttum ve kaçmaya çalıştı  O an tüm güçümle kendime doğru çekmeye başladım, o da tüm gücüyle yatağın ayak ucuna doğru kendini çekmeye çalışıyordu  Elini ne kadar sıksam da sanki hiç kemik yokmuş gibi sıyrılıp kurtuluyordu  O sıra elini gördüm  Siyah , uzun parmaklı, maymun dersi gibi kıllı bir eldi  O an parmaklarını ısırdığımı hatırlıyorum  Daha fazla tutamadım ve elimden kaydı  O an görevliler gelmiş olacak ki  Almışlar kaçarken  Yani imha etmişler  Tercümana bakıttığım da öyle dedi  Kaçarken görevliler aldı dedi  Demek ki haber almış ve gelmişler  Bunun cin olduğunu bir zat gözlerimle gördüm  Çünkü cinleri küçüklüğümde kaldığım kur ‘an kursunda da görürdüm  Onlar 40-5o cm boylarında insan şeklinde ama maymun derisi görünümünde yuvarlak ve parlak gözlü olarak gözükürlerdi  Ama bana zarar vermezlerdi, çocuk görünümünde idiler   Öylece oyunvâri şekilde davranırlar ve namaza kaldırırlardı  Gerçi bunlar her şekle girebilirler  Bu benim yaşadığım ve karabasanın cin olduğuna birinci delilim  İKİNCİ OLAY:Yine yeni hasta aldığımda, akşamın erken vakitlerinde bir ağırlık ve baş ağrısı çöktü  Kafamı kaldıramadım  Erkenden, akşam namazını kıldıktan sonra yattım  Yatsıyı biraz dinlendikten sonra kılarım dedim, bekleyemedim  Çocuklar içerde idiler  Hayrettir ki ben gece lambasını yakmadan yatmazdım  Ama tam yakmaya giderken , dedim boş ver tasarruf olsun nasıl olsa çocuklar içerde bana da gerek yok dedim ve yattım  Sol tarafıma yattığımı hatırlıyorum  Aslında sol tarafıma yatamam , kalbim rahatsızlık verir gibi olur hemen sağıma dönerim  Rabbim mecburen sünnete uyduruyor yani  Tam dalmaya başlıyordum ki, o an arkamdan ayak sesleri duydum  Bir an eşim mi diye düşündüm  Hislerimle yöneldim cin olduğunu anladım  Kendi kendime birden bire döneyim de şeklini göreyim diye aklımdan geçirdim  Tam dönmeye yeltendim ki, o an fırsat vermedi ve çöktü  Nasıl çırpınıyorum , bir dönebilsem ve gırtlağına bir yapışabilsem canını okuyacağım  O hırsla tüm gücümle boğuşuyorum  O an içeride ki çocuklara öyle bağırıyorum ki anlatamam  Ama ağzıma yöneldiğim zaman sesimin çıkmadığını hissettim  O an düşündüm sesim çıkmıyorsa gırtlağımı hırıldatayım, belki duyarlar  Gırtlağımdan hırıltı sesleri çıkarmaya başladım , ben içeriden televizyonun sesini duyuyorum oma onlar beni duymuyor  İnanın yattığım odanın lambasının kapalı olduğunu , çocukların oturduğu odanın lambasını yandığın,ı televizyonun sesini, her şeyi duyuyor, ve düşünüyorum  Ama hareket ettirmiyor  O an tam bir can havliyle döndüm ve gırtlağından yapıştım  Baş parmağım tam gırtlağın oynak kıkırdak kemiğine denk geldi  Tüm gücümle gırtlağını sıkıyordum  Oda ben sıktıkça daha da çöküyordu  Bir ara baş parmağım gırtlağını deldi ve o an kendini bıraktı  İnsan bedenini ve düşüncesini öyle mükemmel kontrol ediyorlar ki , o an eşim olduğu hissini verdi  Kendini göremiyorum  Ama eşim olduğunu hissettiriyor  Kendini öylece bırakmış  Yüzünü göremiyorum  Oda karanlık Ölmemiş ama baygın  Daha da çöküp öldüreceğim ama korkuyorum  Bu kez bir korku çöktü, hadi bunlar rüya değilse ve bende eşimi öldürmüş isem diye  Tereddüdümü yenmek için büyük bir endişe ve telaş ile saçından sürükleyerek ışık olan odanın kapısının ağzına getirdim  Baktım ki gerçekten eşim  O an oracıkta bırakıp karşı duvara yaslanıp ağlamaya başladım  Bunlar size kabus veya rüya gelebilir ama bizler için gerçek yaşanmış kadar ızdırap ve acı veriyor  Zaten cinlerde mağnâ alemindendir  Onlarla yaşananlarda rüyavâri olaylardır  Sadece yaşanan acı ve çekilen ızdırap o olayı yaşayana gerçek gibidir  Neyse o anın şokuyla yerde baygın yatan eşime bakarken birden canlandı ve üzerime gelmeye başladı  Beni tehdit eder gibi geleyim mi üzerine diyor , bende elimle gelme diye ,o olayın şokuyla işaret ediyorum  Sonra onun eşim olmadığını anladım ve bir hamle ile tekrar saçından yapıştım  Sürükleyerek eşime götürdüm  Eşime gösteriyorum bek senin sûretinde cin diye rüyamda  Oda göremiyorum yüzü kapalı diye işaret ediyor  Bunların hepsi o karabasan halinde , yani zihnin açık, bedenin uyuduğu anda oluyor  O an uyandım  Rabbim o anki sıkıntıyı ne rüyada nede gerçek hayatta yaşatmasın  O an anladım eşini ve çocuklarını kesen , cinnet geçirdi denilen kişilerin hallerini  Aslında o an öldürdükleri ailesi değil  Ailesi sûretinde nefret ettikleri veya düşmanları  Ama öldürdükten sonra her şeyi görünce anlıyorlar ki hallerini ben rüyada olsa gördüm  O zaman da iş işten geçmiş oluyor  Sonra hemen abdest alıp davet yaptım ve bana bu sıkıntıları çektiren o cini büyük bir kinle aldırdım  İşte arkadaşlar basit bir karabasan olayının bana yaşattıkları  Bu basit bir hastalık değil , çok acele tedavi edilmesi gereken bir hastalık  Buda o cinin yakılması ve imhasıyla mümkündür  Ehil insanlarım yazdıkları etkili koruyucularda onları uzaklaştırır  Ama zamanla tekrar gelme riski vardır  En iyi çözüm ölmeleri  ÜÇÜNCÜ OLAY: Üçüncü olay çok taze daha dün yaşadım  Dün gündüz vakti bir hastanın çok ağır bir muskasını iptal etmiştik  O iptal anından itibaren muskanın kalan suçluları veya suçlularının akrabaları sürekli bize ve hastaya saldırırlar  En çok sıkıntıyı biz çekeriz  Bana sadece sol tarafıma ve kalbime bir şey saplar gibi ağrılar verirler  Bu saldırı 2-3 gün sürer yoğun olarak  Sonra hafifler  Sürekli gelenleri ve saplananları aldırırım , yenisi gelir  Yılmamak lazımdır  Zaten böyle yoğun saldırmalarını sebebi de bizi yıldırmaktır  O gün akşama kadar saldırılar devam etti  O kişiye çok ağır nasip bağlama ve ölüm büyüsü yapılmış  Zaten kendiside ondan sonra iş kazası geçirmiş  Ve sürekli cinleri hissedebiliyormuş, bazen de hayvan suretinde görüyormuş  Gündüz muskayı iptal ettikten sonra akşam kız istemeye gideceklerini söyledi  Bizde gidin dedik  İnşallah hayırlısı olur  Zaten muskayı yapanda ayrıldığı eşi tarafları  Bir daha evlenemesin diye  Gece bir ara bir telefon geldi  Kızla görüşürken, kız buna bakarken sıkıntı çökmüş ve kötü bir surette görmüş  Eve gelince de teyzesi kapıdan girip çocuğa bakınca düşüp bayılmış  İşte para uğruna kötülük yapan arkadaşlar, nelere sebep olduğunuzu görün  Bu vebali kaldırabilecek misiniz  O an beni aradılar tekrar onlara yöneldik ve orada olanları aldık  O an telefon ettim aldık diye, o da zaten teyzem düzeldi anladık dedi  Belirli bir süre sonra yattım  Allah a şükür ertesi gün aradım emeğimiz boşa gitmemiş, kız la nişanlanmışlar  Aslında uykum yok ama geç olduğu için yattım  Ama uyutmuyorlar  Ev çok yoğun hissediyorum Uyuyunca da saldıracaklarını biliyorum  İşin kötüsü evde de yalnızım  Sürekli virt çekerek uyumaya başladım  Yâkaza halinde onları görüyordum , insan suretinde  Ama ne çare alıştık  Korkunun ecele faydası yok  Onlar saldıracak bizde alacağız  Kanun bu  O sıra bir insan suretinde, yanaştı konuşarak  Hissettim o an saldıracağını  Ben onun cin olduğunu anladığımı anlayınca , birden köpek suretine girdi ve üzerime atladı  Tam üzerime çökeceği sırada boğazından yakaladım  Elhamdülillah çektiğim virdin etkisindendir ki, o çöktükleri andaki sıkıntıyı çok kısa hissettim  O yüzden anladım onunda karabasan taifesinden olduğunu  Öldü gitti  İşte kardeşler karabasan denilen şey kesinlikle cindir ve cinnî bir hastaya uygulanan tedaviyi gerektirir  Bunu tek güzel yanı tedavisinin fazla uzun sürmemesi  Yani, o geleni alınca veya anlaşınca genelde olay bitiyor  Yerine yeni gelenler pek olmuyor  Anlaşma dedikte bunlarla anlaşmada oluyor  Bunu hiç denememiştim  Sadece bir kere denedim  Çünkü bu cinlerin sözlerine pek güven olmuyor  Sözlerinde durmuyorlar  O yüzden anlaşmaya pek yanaşmıyorum  Bir arkadaşım bana gelmişti ve arkadaşlarından birinin sabaha kadar yatakta oturduğunu söylemişti  Benim küçüklüğümde yaşadığım gibi uyuyunca hemen karabasan çökermiş  Korkudan sabaha kadar yatakta otururmuş zavallı  Acaba evin altında yatır veya türbe mi varda korkutuyorlar diye akıllarına gelirmiş  Bu durumu duyunca arkadaş da bu işi yaptığımı bildiği için bana söyledi  Bende bakalım dedim , kıramadım  Akşam davet yapıp baktım ki cini vâka  Kendi kendime dedim, şimdi bunun birine zarar versek, tüm sülalesi saldıracak , haftalarca uğraşacağız  Bir dinleyelim dertlerini dedik ve tercümanlar vasıtasıyla sorduk neden musallat olduklarını  O vatandaş besmelesiz olarak bunların o an bulundukları mekandan geçerken , o kavmin krallarının çocuğunun koluna basmış ve kırmış  Bundan dolayı musallat olmuşlar  Bizde dedik siz bunu bırakın biz sizin çocuğu tedavi edelim  Yoksa sizi almak zorundayız diye  Onlarda olur dedi  Zaten maksatları zarar değilmiş  Sadece o kişi besmele çekmediği için kendilerini uyarmadığı için kızmışlar, çocuğu sakat bıraktı diye  Bizde görevlileri rica ettik  Onlarda çocuğu tedavi edip gönderdiler  O günden sonra o vatandaşa hiç gelmemişler  Keşke her tedavi böyle olsa  Dedim ya, cinler biz onları tetiklemedikten ve muska , büyü v  s gibi şeylerle insanlara musallat etmeden bizlere musallat olmazlar  Muska ve büyü birer davettir  Onlarda dâvete icabet etmek zorundadır  Vebali yapanlara  Muska olmadıktan sonra bu tür musallatlıklar kolay tedavi ediliyor  Karabasan genelde büyü ve muska yoluyla değil de , halk arasında uğrak denilen ve de insanların tedbirsizliklerinden dolayı besmelesiz ve destursuz cinlere zarar vermelerinden dolayı musallat olan taifelerdir  O yüzden deniliyor sürekli besmele çekin diye  Bismillah her hayrın başıdır diye  Sizin bu dünyada yaşamaya ne kadar hakkınız varsa , cinlerin de o kadar hakkı var  Siz onları rahatsız etmezseniz veya görevlendirilmezlerse insanlara musallat olmazlar  Her zaman olduğu gibi burada da suçlu insanlar  Ha! onlarında sapıkları ve Müslümanlara eziyet etmekten hoşlananları var  Ama siz Allah’ a yakın olursanız rabbim bunlardan sizi korumak için müekkel melekler ve görevlileri size yardımcı kılar  Eğer siz Allah a sığınmazsanız,Allah’ ta sizi tek başınıza bırakır da siz bu şeytanlara ve cinlere açık hedef haline gelirsiniz  (Kaynak : Kendi Arşivim Havaskitapları) (Sevgi ve Saygımla Ünal) | 
|   | 
|  | 
|  |