|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bahsedenlerniçin, cinlerden, harfli |
![]() |
Cinlerden 3 Harfli Diye Bahsedenler...Niçin 3 Harfli? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinlerden 3 Harfli Diye Bahsedenler...Niçin 3 Harfli?Cinlere Cin Deme 3 Harfli de ![]() ![]() ![]() Uzun yıllardır çevremdeki insanlardan duyduğum ve diğer batıl inançlardan farkı bulunmayan ''CİNLERE CİN DEME 3 HARFLİ DE YOKSA GELİRLER HAA'' yanılsaması beni bu yazıyı yazmaya teşvik ve hatta tahrik etti ![]() ![]() İslam dininde hiç bir gerçekliği bulunmayan ancak ; nedendir bilinmez insanlarca çok iyi özümsenen batıl inançlar , daha dininin kurallarını bile bilmeyenler tarafından dile getirilmeye devam ediyor ![]() ![]() İnternette konuyla ilgili detay toplarken rastladığım ve hoşuma giden 2 yorumu paylaşmak isterim: saçmalık ötesi ![]() ![]() ![]() cinleri sadece cin deyince anlayıp, üç harfli denildiğinde "kimden bahsediyorlar acaba" diye anlamayıp kulak kabartan gerizekalılar durumuna düşürüyorlardır ki, bana göre cin demekten beter edilmişlerdir ![]() ![]() CiN DEYiNCE HEMEN GELECEĞiNi VE ÇARPACAĞINI SANANLARDIR ![]() ![]() ![]() cinleri kendilerinden uzak tutmaya çalışanlardır ![]() neymiş efendim? işbu varlıklar adlarını söylemeyip 'üç harfli' diye bahsedilirse gelmezlermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() velhasıl kelam bu türden insanlar tartışmaya kesinlikle girilmemesi gereken, hasbelkader girerseniz tartışmanın belli bi dakkasından sonra fenalaşabilen insanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|