Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler, yaşar, yerler

Cinler Nerede Yaşar Ve Ne Yerler?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinler Nerede Yaşar Ve Ne Yerler?

Cinler hamamlarda, mezarlıklarda, pis yerlerde, ahırlarda, çöplüklerde, ıssız yerlerde, duvar deliklerinde ve ağaç kovuklarında yaşarlar

BİLAL BİN EL-HARİS ‘ den rivayettir :

"Bir yolculuk sırasında Resulullah'la birlikte bir yerde konakladık, defi hacet için dışarıya çıktılar Bende peşinden ibrik götürdüm Yanına yaklaştığımda bazı insanların birbirleriyle kavga eder gibi, ağız dalaşı yaptıklarını gösteren sesler işittim Hiç böyle ses işitmemiştim, sonra Resulullah geri döndüler, kendisine YA Resullullah ; senin yanında bazı erkeklerin kavga seslerini duydum Ama ağzından konuşan kimseyi görmedim, dedim

Rasulullah (SAV) müslüman cinler ile müşrik cinler birbirleriyle kavga edip, çekiştiler, beni aralarına hakem tayin ettiler Kendilerini bir yerlere yerleştirmemi istediler Ben de müslüman olan cinleri köy ve dağlara, müşrik olan cinleri de, dağlarla denizler arasına yerleştirdim buyurdular "

CİNLER NE YERLER

Cinler insan artıklarını yerler Cinlerin yemekleri besmele çekilmeden yenen yemeklerdir Ayrıca tezek ve kemikler de onların yiyecekleridir

Peygamber Efendimiz(SAV) buyurdular ki;

" Bana Nusaybinli cinlerden bir grup geldi, iyi cinlerdi Benden yiyecek istediler, bende Allah'a dua ettim Rastladıkları kemik ve tezekler onların yiyecekleri olsun

Cinlerin insanlar gibi sosyal hayatları vardır Onların da düğünleri, şenlikleri, toplantıları, seminerleri, konferansları vardır Üreyip çoğalırlar Yerler, içerler Fakat onların yeyip içmeleri, koku duyusuyladır Nefsani olarak doyarlar Ayrıca cinlerin para kuru soğan ve sarımsak kabuğudur Bunlar kesinlikle yakılmayacaktır Aksi halde cinlerin hışmına uğrarsınız, yani zarar görürsünüz

Hz Peygamber (SAV) buyuruyor ki;

" Tezek ve kemikle taharet almayın Çünkü onlar cin kardeşlerinizin azığıdır"

(-alıntıdır-)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com