Cinler Hakkında Bilgi.. |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinler Hakkında Bilgi..Öncelikle yardımcı olanlara da olmayanlara da teşekkür ederim Benım adım soykan yaşım 18 benım sorunum cinler şimdi olaylar şu benım annem kucuklugunde cin çağırmış yaşı 13 civarlarında sonra ananem falan hep hocaya gotürmüşler ama çare bulunamamış annemın suanda yaşı 37 ve o yaşından bu yaşına kadar görebılıyo hıssedebılıyo ama son 25 senedır bır takım arkadas baglantıları vs'yle annemın güçlerini ortaya çıkardıkBunları da ortaya cıkmasına yardım eden kucuklugunden berı cın sahibi olmus ve kullanmasını bilen kişilerdi Annemdekı ozellıkler : 8 cini var yazı yazdırabılıyo,boş kagıdı ıstedıgı sekılde dolu olarak buluyo sabah,rüyasında yarını görebılıyo,astral seyahatı gozu acıkken normal otururken falan yapabılıyo , cinleri sayesınde ötekı aleme gecıs yapabılıyo ama sadece kendı cınlerının akrabalarının bulundugu yerlere vs Bunları kullanmayı ögrendı ama hanı cini olan arkadasları daha ıyısını yapabılceklerıne ınanıyo ama annem ugrasmak ıstemıyo ama 8ıylede ırtıbat halınde her zaman vs benım dedemde ( annemın babası ) hanı cin görebılıyo ama hanı kendısının degıl sokakta olur gece gelır vs bu tarz seyler dedemın babasındada olan seyler varmıs hanı soyledıklerıne göre aıleden gelıyomus bu guc ama ılk konustugu zamanalar 5 di sayıları annem sonra 3 tane daha kattı aralarına falan hıkaye budur 3 çakrası da açıktır ve cidden ınanılmazdırkı acmak ıcın cabada bulunmamıstır kendılıgınden acılmıstır Gelelım benım sorunuma hanı bu kadar olay yasıyorum hanı bende kullanmak ıstıyorum fakat annem vaktı var benım mirasçım zaten sensin diyo bide zaten senle olanlarıda var hislerinden anlıyabılırsın dıyo ama benım annem gıbı çakramda acık degıl hıcbıseyde yapamıyorm sadece his olarak cıdden annemden cok ıyıyım kendısıde söyler yanı nerede cın oldugunu vs ev ıcersınde bunu hıssedererek soylerım ve annem kontrol eder dogrular Ama ben kendı cınım olsun ıstıyorum fakat bu problem yaratırmı cidden yardımlarınızı beklıyorum biri bana ulassın |
|