Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilgili, komsumuzla, musallat, varlık

Musallat Varlık Komsumuzla İlgili

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Musallat Varlık Komsumuzla İlgili

3 yıl once gecekonduda otururken mahalleye yeni biri tasınmıştı taşırken camları betonla kapattılarmışlardı yani evin hiç camı falan kalmamıstı kadın yaslı 50 yasında falandi evden sureklı kadının bagırma sesı gelırdı bırıyle kavga ederdiKocasıyla kavga ediyor sanıyduk kadın birde gece 4 5 e kadar evin kapısının onunde otururdu biriyle konusur kavga ederdi bagırdı gece gene bağırmaya başladı camdan kadına baktım kandın kendı kendıne bagırıp duruyodu biriyle kavga ediyodu sonra bu kadında bi gariplik olduğunu kocasıyla kavga etmediğini anladım sonra bir gün gunduz vakti mahalleye indiğimde kadın yokuşun basındaki bir noktaya bakıp senin o kırmızı gözlerine sıcrm beni rahat bırak diyodu o an ben şok olmustum cinle konustunu anlamıstım sonra mahalleden tasındı kadını bir daha görmedimAnlattıgım olay kesinlikle gerçek zaten yalan söylenecek bir konu değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com