Cinlerin Yöntemi |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cinlerin YöntemiCin denilen şey insanların korkularından ibarettir Korkular saplantıları beraberinde getirir 5-6 yaşlarında ki bir çocuğu düşünün Basit bir korku filmi izlediğinde nasıl bir hal alır Bir saplantının içerisine girer Tuvalete, hatta yan odaya bile gidemez Hayat tecrübesi yoktur Veri tabanı çok eksik kalır Bazı insanların ise hayat tecrübeleri diğerlerine nazaran çok fazladır Yetişkin sanılan bir insanı bile tecrübe gerektiren hilelerle korkunun içerisine sürükleyebilir Kişide bu bir saplantı halini aldığında artık bu saplantıdan kurtuluş için vermeyeceği şey yoktur Saplantı içerisinde iken tecrübeli kişi istediği tecrübesizi istediği tarafa çeker, istediğini yaptırır, istediğini alır, istediği bilgiyi öğrenir Eski Mısır döneminde elektiriğin var olduğu bilinmektedir Cinin dumansız ateşten yaratılmasından kasıt elektiriktir Gerçekte cin; Elektrik enerjisinin ışığı ile insanları korku kapanına kıstırma oyunu idi Yahudi mistizminin bir parçasıdır Gerçekten bu kapana girmiş birine istediğinizi yaptırırsınız Ve hedef kişi sizi geleceği gören bir kişi olarak algılar Örneğin “ben daha önce 24 saat hiç uyumadan durabilmiştim biliyor musun?” deseniz, hedef kişi bundan vazife çıkarıp 24 saat uyuyamaz Ya da “12 saat yemek yememiştim” Deseniz 12 saat yemek yiyemez Büyü denilen şeyde insanların saplantılarını ona karşı kullanıp istediğini elde etme sanatıdır Dünyayı saplantıların yönettiğini üst seviye insanlar bilir… |
|