[ Korku Sorunum Ve Yaşadıklarım ] |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
[ Korku Sorunum Ve Yaşadıklarım ]Selamın Aleyküm Arkadaşlar Benim Bir Sorunum Var Cinlerden Çok Korkuyorum Hiç Görmedim Bişey Yapmadım Bana Zararları Dokunmadı Ama Akşam Çok Korkuyorum Bir gün Akşam Evde Tektim Kulağıma Tuhaf Sesler Geldi Çok Hızlı ve Anlamsız Konuşuyorlardı Direk Dışarı Çıktım Korkudan Babam Gilin Gelmesini Bekledim Onlar Geldiğimi İçeri Girdim Kulağımda Sürekli Bir Çınlama Var Forumlarda Okudum Bazılarını Suyun Kenarına Atmışlar Korkudan Şehir Boşatmışlar Ailemdekiler Bu Gidişle Kafayı Yiyeceksin Diyor Biz Bu Yaşa Kadar Geldik Birşey Duymadık Yaşamadık Görmedik Diyorlar Korkacak Bişey Yok Diyorlar Allah'a İnan Dua Et Yeter Diyorlar Bu Korkudan Akşam Dışarı Bile Çıkamıyorum Bu Sorunun Üstesinden Nasıl Gelebilirim Korkumu Nasıl Yenebilirim Psikologa mı Gitsem Yardımcı Olun Lütfen Bundan Dolayı Forumda Verilen Astral Seyahat Farkındalık Meditasyon vb Hiç Birşey Yapamıyorum Rüyamdada Kaç Sefer Aynı Sesle Yalnız Değilsin Diyorlardı Yardım Edin veya Çözüm Önerisi Sunun Bana Lütfen![]() # Konu kapatılabilir Artık Korkacak Bişey Olmadığını Anladım Fakat Arkadaşların yorumlardan yararlanmalarını İstiyorsanız Açık kalabilir![]() |
|
|
|