![]() |
Reenkarnasyonn |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ReenkarnasyonnMerhabalar ![]() ![]() Ben kendi tahminime dayanarak şunu sölemek isderim ![]() Reenkarnasyon yoktur ben dünyaya tekrar gelicem bekle beni demek gibidir ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konu hakkıdaki görüşlerinizi paylaşabilir ve tartışabiliriz ![]() Sevgimle kalın (Ünal) |
![]() |
![]() |
![]() |
Reenkarnasyonn |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ReenkarnasyonnReenkarnasyon ilk olarak batı düşüncesinden doğmuştur, başta budizm olmak üzere hemen hemen bütün uzak doğu dinleride reenkarnasyon inancı vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada bir parantez açalım, bu öğretilerin yanlış veya hatalı öğretiler olduğunu iddia etmiyorum, hatta güncel bilim dahi bu öğretilerde anlatılanları son yüzyılda deneysel olarak kanıtlamaya başladı bile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devam edecek olursak, bir tek islam dininde insanı yoldan çıkarmak için bazı var olan bazı canlılardan yani cinlerden bahseder, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinler akıl yönünden çok zayıflardır fakat zekaları çok yüksektir… Ayrıca insanların sahip olmadıkları bazı yetilerle donatılmışlardır… Geleceği görebilme gibi… Mesela hipnoz edilen bir insan düşünün ve önceki hayatlarına dair bilgi vermesini isteyin, kişinin hipnoz sırasında düşünce dalgaları zayıf olduğu için o frekansa yakın en yakın cin, o kişinin şuura girecektir ve geçmişte yaşamış bir insanın hayatından bilgi aktarımı yapacaktır… Ve araştırdığınızda o kişinin söyledikleri doğru olup geçmişte böyle bir insanın yaşadığını anlattığı deneyimleri yaşadığını göreceksiniz fakat burada o cinin amacı insanı yoldan (imandan) çıkarmaktır çünkü şeytan olduğu için onun programı budur… Yani özetleyecek olursak, reenkarnasyon bence de yoktur, 6 ![]() ![]() Herneyse konu gelmişken biraz da hüddam ilmine değineyim dedim ama sonuçta eskiden reenkarnasyona inanan birisi olarak artık bunun tamamen cinlerin bir oyunu olduğunu düşünüyorum…Bu vb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reenkarnasyonn |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reenkarnasyonnreenkarnasyon sadece hindistan gibi ülkelerde birliği beraberliği sağlasın diye uydurulmuş bir inanç yani açıklamak gerekirse hindistanda kast sistemi diye bir şey var i toplum sınıflara ayrılmış,bir sınıftan diğerine geçmek yasak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reenkarnasyonn |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ReenkarnasyonnAslında söylediğin kadar basit birşey değil, çünkü reenkarne olduklarını iddia eden kişilerin aktardığı bilgilere göre çok ciddi bir bilgi aktarımı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Reenkarnasyonn |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ReenkarnasyonnMarooned Nickli Üyeden Alıntı Aslında söylediğin kadar basit birşey değil, çünkü reenkarne olduklarını iddia eden kişilerin aktardığı bilgilere göre çok ciddi bir bilgi aktarımı var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşde şurada şöyle yaşam sürdüm diğen ve bunu kanıtlıyan insanların yaptıklarını sizlere söyliyeyim,İsdiyerek veya isdemiyerek geçmişlerine indeklerini düşünüyorum,Değişen geleceği izin olmadığı sürece göremeğiz evet,Fakat geçmiş yıllara inip oralardan bilgiler alabiliriz ![]() ![]() ![]() Sevgimle kalın ![]() |
![]() |
![]() |
|