»¦ЧαzιЧσяuм Ŝєиi¦« |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
»¦ЧαzιЧσяuм Ŝєиi¦«Yazıyorken hayatımı ![]() ![]() ![]() bazen hüzünlü, bazen komik,bazende olabildiğince suskun ![]() ![]() ![]() henüz hiç bir oyun bile kazanmadan ![]() ![]() kumbaramda birikmiş umutlarım![]() ![]() ![]() içinde acı, yanlızlık dolu, kaldırıma atılmış bir gazete sayfası yada her bir sayfamın çevrilişindeki şefkate ve hoyratlığa aldırmadan ![]() ![]() ![]() Yazıyorken hayatımı ![]() ![]() tamda orta yerinde sen geldin![]() ![]() hoş geldin![]() ![]() Yazılma sırası sana gelmişti ![]() ![]() nasılda yazmıştım bu zamana kadar hayatımı![]() ![]() onca yaşanmışlık nasılda kayboldu ![]() ![]() silindi![]() ![]() seninle ![]() ![]() İlk adınla başladım seni yazmaya ![]() ![]() soyadını hiç yazamamıştım![]() ![]() ![]() Sonra o çilek dudaklarından çıkan sesini yazdım ![]() ![]() kasırgalar yaratan![]() ![]() ![]() Ellerin ![]() ![]() hep güzel dokunurdu![]() her dokunuşda yeni sevdalar veya silinmeyecek bir tarih yazardı tenime ![]() ![]() ![]() Ya o bütün karanlıkları içine hapsetmiş ![]() ![]() tüm renklerin güzelliğiyle bakan ![]() ![]() bıçak keskinliğinde dev gözlerin ![]() ![]() ![]() Artık benden bişeyler yazılmıyordu ![]() ![]() benim hayatıma ![]() ![]() kuş uçumu hızıyla her an biraz daha karışıyordun can suyuma ![]() ![]() arı çalışkanlığında hak etmediğim, bilmediğim çelişkiler, yalanlar, korkular getiriyordun bana ![]() ![]() ben yoktum ![]() ![]() Hayatımın herhangi bir yeri hiç bu kadar karanlık olmamış ![]() ![]() hiç böyle yazmamıştı beyazıma kalemin siyahlığı ![]() ![]() ![]() Kendimi suçlarken her dakika ![]() geri çevirip sayfalarımı yaşarım seni ![]() ![]() zirvedeki gülüşleri ![]() ![]() yeniden gelesi günleri ![]() ![]() ![]() Hala çalışıyorken arılar ![]() ![]() ![]() Hala seni yazıyorken hayatım ![]() ![]() ![]() olurda bu feleğin azgın sularında ![]() yeni bir köprüde tüm haşmetinle dikilirsen karşıma ![]() ![]() ![]() Bilesin ki ![]() ![]() ![]() seni sensiz yaşamaya alışan ben ![]() ![]() isyanla başımı eğip ağlamayacağım![]() ![]() ![]() vurmayacağım kapılara duvarlara ![]() ![]() seni dilenmeyeceğim![]() ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Akıp gidiyorken son sayfalara ![]() ![]() ![]() İnanıyorum ki Gün gelir yazılma sırası bana gelir ![]() ![]() benim belkide ![]() ![]() ![]() senin sayfalarına ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : »¦ЧαzιЧσяuм Ŝєиi¦«aqLıorm off :img-cray: tşkLr ![]() abLAcm yha![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|