![]() |
'o' нαккıη∂α ∂üşüη¢єℓєя... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
'o' нαккıη∂α ∂üşüη¢єℓєя...Düşümde duyularımın beni kandırması, o kadar hoşuma gitmişti ki ![]() Herşey o kadar gerçek o kadar sahiciydi ki ![]() Nasıl olur da bir insanın hayatının en güzel anı gördüğü bir düş olur ? Hani kalkarsınız da birkaç dakika sonra anlarsınız herşeyin aslında tamamen hayal ürünü olduğunu, ve bu ürünün de patentinin bizzat kendinize ait olduğunu ![]() O anki hayal kırıklığı, düş kırıklığına dönüşür ![]() Bundan böyle her gece onu görmelisinizdir düşlerinizde, ona sarılmalı gerisini 'vesaire' kelimesine sığdırmalısınızdır ![]() Hani denir ya o olsun başka kimsem olmasın, hiçbir şeyim olmasın, kalmasın elimde avucumda birşey ![]() Herşeyden, herkesten vazgeçecek kadar büyük oynamışsınızdır zarları, hepyek gelmesininse şansınızla, bahtınızla hiçbir alakası yoktur, bu sizin kaderinizdir ![]() Kaderiniz; onsuzluktur ![]() уαzıℓмαмışѕα ѕιzє, уαzıℓмαмışтıя νє ѕιzιη σℓαмαуα¢αктıя herşey bu kadar basittir ![]() Aslında sizi de ürküten herşeyin bu kadar basit açıklanabiliyor olmasıdır, yazgınızda bir isim eksiktir veeeeeeeeeeeeeeeeee bu da o'nun ismidir ![]() Siz her gece düşlerinize zorla sokarsınız onu başrol olarak, zorla da güzellik olmuştur aslında, başarmışsınızdır ![]() Ama o her sabah gözlerinizi açmanızla birlikte kontratı feshetmektedir ![]() Adil bi anlaşma değildir bu ![]() ![]() ![]() ![]() νє нєя ѕαвαн ѕιℓιηιя ѕιz υуαηмα∂αη ѕєѕѕιz¢є ![]() ![]() Ve bir gün ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ∂єναм є∂є¢єктιя
![]() |
Cevap : 'o' нαккıη∂α ∂üşüη¢єℓєя... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : 'o' нαккıη∂α ∂üşüη¢єℓєя...νє нєя ѕαвαн ѕιℓιηιя ѕιz υуαηмα∂αη ѕєѕѕιz¢є
![]() ![]() Ve bir gün ? ![]() ben ölürüm ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : 'o' нαккıη∂α ∂üşüη¢єℓєя...İlgin için çok teşekkür ederim canım ya sağol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zeynoo
|
![]() Cevap : 'o' нαккıη∂α ∂üşüη¢єℓєя...ellerine sağlık canımcım süper olmuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|