![]() |
Griler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Griler"Kaçırılmalar" konusunda dünya üzerinde yapılan araştırmalar, bizi yeni bir kavramla karlı karşıya getirmiş bulunuyor: "Griler" Bu konuyu biraz açalım ![]() ![]() ![]() Bugün ülkemiz dahil, dünyanın pek çok yerinde "Griler"i tanımayan kalmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elbette şu ana dek hiç bir dünyalı "Griler" tarafından öldürülüp zarar görmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim kültürümüzle, doğru ve yanlış yaşam biçimimizle de ilgilenmiyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Griler" hakkında anlatılanlar oldukça ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük "Griler"in çok daha yumuşak ve pürüzsüz olduğu söyleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kol ve bacakları çok ince, kemik ve kas yapısına sahip değiller, üç ya da dört uzun parmakları var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıdaki tanımlamanın ötesinde, Ufologlar ve bilim adamlarınce hazırlanan daha detaylı ve net bir başka gruplandırma daha var ![]() ![]() Kaynakça: UFO Yalanları & Gerçekleri adlı kitap(Sayfa 49,50,51) Yazar: Farah yurdözü Bu gün zamanım kısıtlı olduğu için devamını yazamıyorum en geç 24 saat içinde konunun devamını yazacağım ![]() Saygılarımla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Griler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Grilergüzel paylaşım eline sağlık devamını bekliyor olacağım ![]() öncelikle gri ler diye bahsedilen türün kaçırma vakalarında isimlerini oldukça duyurdukları açık ![]() yalnız bazı vakalar bahsedildiği iyileştirmenin aksine otopsi benzeri deneyler , üreme deneyleri , telepatik mesaj göderme ve hafıza silmeye dairdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Griler |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() GrilerKonunun devamını veriyorum {UFO Gerçekleri & Yalanları( Sf ![]() A Tipi Gri Varlıklar En çok rastlanan tip ![]() ![]() ![]() Boyları 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() B Tipi Gri Varlıklar Orion' dan gelen bu varlıkların boyları daha uzun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C Tipi Gri Varlıklar En kısa boylu "Griler" Olarak bilinen bu türün boyu 1 m civarında ![]() ![]() Bu günlük bu kadar, konu uzun az az veriyorum kusura bakmayın |
![]() |
![]() |
|