Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ermiş

Ermiş

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ermiş

Daha henüz 9 yaşımdaydım Fal, ruh, cin, şeytan vb gibi şeylere inanmazdım Yeni inşaa edilmiş bir eve taşınmıştık; ama nedense bir türlü gece banyodan ve sokak kapısından garip sesler geliyordu Taşındıktan bir hafta sonra, seslerin nereden kaynaklandığını anlamak için ben, banyo; abim ise, sokak kapısının önünde bekliyordu Fakat hiç bir şey gözükmüyordu Ama ses vardı Evimize hoca çağırdık Dua okudu ve bize banyoya 1 kova su, takunya ve havlu bırakmamızı söyledi "Neden?" diye sorduğumuzda ise, hiçbir şey söylemedi Hocanın dediklerini aynen uyguladık O gece, rüyama garip şeyler girmişti Beyazlar içinde, elinde bir asa, yaşlı biri; el hareketiyle kızgınlığını anlatıyordu Sabah kalktığımızda su bitmiş, takunyalar ve havlu ıslaktı En ilginç olanı ise, kapının kilidi açıktı Hocayı tekrar çağırdığımızda bize evin yapıldığı konumda çok ama çok eskiden bir mezar olduğunu söyledi ve rüyama giren kişinin bir ermiş olduğunu söyledi Banyoda ise abdest almış Ertesi hafta evden taşındık ve şu an orada hiç kimse oturmuyor Ve tam 17 yaşındayım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com