sitenin bugün üyesiyim nereye hangi konuyu açacağımı bilmiyorum mantık çerçevesinde birşey yapıyorum atam varsa affola deyip başlayım as denen şey hakkında br fikrim yokken benm tabir ettiğim karabasan deneyimlerimi bn önceden tahmin edebiliyorum birden tutuluyorum çınlama uğultu arasında bir ses geliyo ve vucudum kaskatı kesilmeden önce garip bir beyin olayı yaşıyorum sonra karabasan olayını yaşıyorum şahsen kendisini grmüş falan diilim ama içime korku geliyo ve karabasan hissi çöküyo içime bu birinci merakım bu halim ne nasıl oluyor da bana karabasan geleceğini hissedebiliyorum? ikinci bir olay ise eski evimden cok korkardım sanki biri beni izliyo ben küçükken ablamın çığlıklarıyla gece yarısıuyanmıştık annem şöyle diyordu"bağırma çocuklar duyacak" ablam gördüm işte koşarak mutfağa doğru kaçtı" diyordu ablam o gece karanlık boynuzlu bir şeyin banyodan çıkarak mutfağa doğru koştuğunu görmüş bu olayı hiç unutmam bilincime mi yerleşmiş nedendir bilmem rüyalarımda hep şeytanı görürdüm hep sevdiklerimin kılığına girer ve beni rüyamda döverdi anneme durumu anlattım annemde rüyanda sen onu döv dövdümde ve bir daha girmedi rüyalarıma br keresinde onla sohbet bile ettim herşeyi sordum kendisini göstermedi gerçek yüzünü bir perde gibi birşey vardı aramızda merak ettiklerimi sordum cevapladı bir sürü şey geçyo başımdan ve korkuyorumne zaman telekinize olayına girsem o gün korkunç birşey oluyo ya rüyalarıma giriyolar yada garip bir his doğuyo içime aslında korkuyorum ama neler olduğunu da merak ediyorum sınırımı çizmek ve işin aslını öğrenmek istiyorum
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.